Ce spun trasaturile fetei despre personalitatea ta, potrivit studiilor

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2021

Exista dovezi stiintifice care demonstreaza ca exista o conexiune intre trasaturile fetei si cele ale personalitatii.

De exemplu, daca ai nasul mic sau barbia alungita nu inseamna doar ca le-ai mostenit genetic, ci si ca esti predispusa la anumite comportamente si reactii. Iata cateva dintre descoperirile oamenilor de stiinta:

Cu cat ai fata mai lata, cu atat ai mai mult testosteron

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ✨HOLIVIA✨ (@oliviawilde_holivia)

Cu cat pometii tai sunt mai lati si maxilarul mai proeminent, cu atat sunt sanse mai mari de a fi o persoana asertiva sau chiar agresiva, potrivit studiilor. Bineinteles, nu inseamna neaparat ca esti o persoana violenta. Cercetarile au aratat ca oamenii cu o astfel de trasatura faciala sunt mai predispusi sa raspunda intr-o situatie conflictuala decat sa o ignore.

O figura subtire inseamna ca esti mai putin predispusa la infectii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liv Tyler (@misslivalittle)

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care au mai putina grasime subcutanata la nivelul fetei se imbolnavesc mai rar, nu sufera de afectiuni severe si sunt mai putin stresate. Mai mult, cei care au fata subtire au o rata mai scazuta de anxietate si depresie. Ar putea avea o legatura cu starea fizica in general, pentru ca oamenii activi au mai putina grasime la nivel facial si sunt de obicei mai fericiti.

Daca ai nasul lung esti o persoana ambitioasa

Cercetatorul Abraham Tamis a studiat pe o perioada lunga de timp legatura dintre trasaturile faciale si personalitate. Acesta a observat ca persoanele cu nasul lung pot fi foarte ambitioase, au instincte bune si au tendinta de a fi lideri.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Liv Tyler