Testul de 90 de secunde care arata ce crezi in subconstient despre tine

1

Testul Cube de 90 de secunde a fost creat pentru a determina modul in care te vezi pe tine insati in lume.

Testele de personalitate au aparut pentru prima data in 1919, odata cu Woodworth Personal Data Sheet, un test emis de armata americana pentru a elimina candidatii susceptibili de a suferi socuri de obuze.

De atunci, au existat o multitudine de teste lansate pentru a-i ajuta pe oameni sa afle mai multe despre ei insisi si unii despre altii. Acestea pot fi niste instrumente de masura utile, dar, in general, ar trebui sa fie doar o parte din imaginea de ansamblu.

Testul de 90 de secunde se pare ca ar fi fost dezvoltat de un psiholog japonez. Testul Cube este foarte scurt si consta in sapte subiecte cu intrebari asociate fiecaruia. Acestea vor releva care este parerea pe care o ai, in subconstient, despre tine.

Testul cubului dureaza 90 de secunde

Imagineaza-ti ca te afli pe un camp deschis

Gandeste-te la detalii precum cat de mare este campul, ce se afla pe camp (iarba, flori etc.) si cum arata zona din jurul campului. Fii cat de specifica poti in imaginea pe care o ai in minte.

Imagineaza-ti un cub

Cat de mare este cubul? Din ce este facut? Cum arata suprafata sa? Ce culoare are? Se afla in mijlocul, in partea laterala sau in fata campului? Se afla pe pamant sau pluteste in aer? Poti vedea prin el? Daca da, ce este inauntru?

Gandeste-te la o scara

Cat de lunga este aceasta scara si unde este plasata in interiorul campului? Care este distanta dintre scara si cub?

Apar un cal

Ce culoare are calul? Ce face calul? Care este distanta dintre cub si cal?

Imagineaza-ti niste flori

Unde se afla florile in campul tau? Sunt multe sau doar cateva? Cate sunt?

Cum este vremea pe camp

Ploua sau este cerul acoperit? Poate ca este soare? Este ceata ori ninsoare?

Se porneste o furtuna

Care este distanta dintre furtuna si cub? Este o furtuna mare? Este una mica, care va trece in curand?

Dupa ce stabilesti aceasta imagine, poti citi interpretarile de mai jos.

Care e personalitatea ta sexuala? Cele 5 amprente erotice

Testul de 90 de secunde: interpretarea raspunsurilor

Campul

Campul reprezinta mintea ta. Marimea campului iti spune cat de mare este personalitatea pe care o ai si cat de bine cunosti lumea din jurul tau.

Starea campului simbolizeaza modul in care te simti in acest moment. Daca este sanatoasa, vei fi mai optimista. Un camp uscat si neingrijit indica pesimism.

Cubul

Tu esti cubul. Dimensiunea cubului reprezinta ego-ul tau. Suprafata cubului arata ceea ce vad oamenii la exterior in raport cu personalitatea ta.

Textura cubului indica natura ta. Daca este neted, probabil ca esti o fire blanda. Daca este aspru, s-ar putea sa fii un pic cam rigida, dar si foarte directa.

Un cub de metal sau de piatra inseamna ca esti puternica si nu esti usor de influentat, fata de lemn sau gheata, ceea ce inseamna ca poti fi sensibila la presiunea sociala.

Daca cubul tau este transparent, acesta indica propria ta transparenta. Culoarea este de asemenea importanta. Albul reprezinta o independenta calma. Negrul este despre putere si individualitate. Griul inseamna nu ai incredere in propriile forte.

Violetul este legat de inteligenta si perfectionism. Albastrul inseamna ca esti inteligenta, dar deschisa la a-i asculta pe ceilalti. Galbenul este despre socializare si individualitate. Rosu este vibrant, reprezentand activitatea fizica si experientele bogate.

Ce spune bautura preferata despre personalitatea ta. Un barman dezvaluie preferintele clientilor

Scara

Scara reprezinta obiectivele tale, precum si prieteniile tale. O scara scurta inseamna ca scopurile tale sunt realiste, in timp ce una lunga inseamna ca acestea pot fi putin peste limita.

Cu cat scara este mai aproape de cub, cu atat esti mai investit in obiectivele tale. Proximitatea reprezinta, de asemenea, apropierea dintre prieteniile tale. Cu cat materialul scarii este mai dur, cu atat mai puternica este legatura cu prietenii tai.

Calul

Calul reprezinta partenerul tau ideal. Un cal care doarme sau paste este un indicator al faptului ca partenerul tau este pe deplin dedicat tie.

Un cal care alearga inseamna ca partenerul tau iti respecta spatiul si limitele si nu se lasa intimidat atunci cand ai nevoie sa iti iei timp pentru tine.

Un cal jucaus spune ca partenerul tau ideal nu ia viata prea in serios si nu se impotmoleste in fata lucrurilor.

Un cal maro inseamna ca tu cauti seriozitate, in timp ce un cal negru inseamna dominanta. Un cal alb inseamna ca iti doresti loialitate si incredere, in timp ce alte culori indica independenta.

Distanta calului fata de cub indica importanta de a gasi partenerul ideal in viata ta. Cu cat calul este mai aproape de cub, cu atat esti mai dornica sa intalnesti pe cineva.

Florile

Florile reprezinta familia si prietenii tai. Mai putine flori indica faptul ca ai cateva relatii profunde si semnificative, in timp ce mai multe flori inseamna ca esti super sociala.

Vremea

Vremea este legata de starea ta de spirit si de perspectiva ta asupra vietii. Ploaia reprezinta problemele tale, asa ca, cu cat ploua mai mult, cu atat mai multe dificultati abordezi.

Ceata indica o lipsa de claritate in viata ta. Vantul reprezinta grijile trecatoare care nu vor dura. Daca ai vazut soarele, esti optimista.

Ce zodie are cea mai puternica personalitate? Iata clasamentul aici!

Furtuna

Furtuna reprezinta stresul din viata ta prin pozitionarea si forta sa. Cu cat furtuna este mai aproape de cubul tau, cu atat stresul tau este mai puternic in mintea ta.

Gandeste-te bine la aceste interpretari si vezi unde crezi ca ai putea sa faci o schimbare. Este important modul in care tu te privesti in subconstient, caci aceste lucruri sunt transmise si spre exterior, prin energia pe care o emani.

Foto: Freepik.com