Ce spune grupa sanguina despre personalitatea ta, potrivit cercetatorilor japonezi

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2021

Se pare ca poti afla multe despre tine in functie de grupa ta sanguina.

Ketsueki-Gata, care a aparut in Japonia, este o teorie care are la baza legatura dintre grupa sanguina si trasaturile de personalitate.

Este o teorie dezvoltata de oamenii de stiinta japonezi si este foarte populara in aceasta tara, fiind luata in considerare de cei mai multi oameni cand isi aleg cariera sau partenerul de viata.

Iata ce spune grupa sanguina despre personalitatea ta, potrivit teoriei Ketsueki-Gata:

Grupa sanguina 0

Persoanele care au grupa sanguina 0 sunt increzatoare in fortele proprii, hotarate, rezistente si optimiste. Te poti baza intotdeauna pe cei care au grupa sanguina 0 pentru ca sunt cat se poate de responsabili. Desi se inteleg foarte bine cu oamenii, prefera adesea sa fie singuri sau sa se descurce pe cont propriu. Pe de alta parte, uneori pot fi indiferenti fata de ceilalti si se concentreaza asupra propriei persoane. Sunt de obicei obsedati de munca si pot lucra pana la epuizare.

Grupa sanguina A

Cei care au grupa sanguina A sunt descrisi ca fiind introvertiti, sensibili, rezervati si sinceri. Vor sa fie siguri ca iau intotdeauna cea mai buna decizie si au tendinta de a fi perfectionisti. Daca lucrurile nu merg conform planurilor lor, devin stresati si anxiosi. Este posibil ca persoanele cu grupa sanguina A sa fie exagerat de sensibile. Nu gestioneaza prea bine stresul din cauza nivelului ridicat de cortizol, care este mai mare decat in cazul persoanelor cu alte grupe sanguine. Se gandesc de doua ori inainte de a face ceva, ceea ce ii face sa fie de incredere. Oamenii ii apreciaza pentru amabilitatea si delicatetea lor. Persoanele cu grupa A nu isi arata prea usor emotiile si se deschid in fata catorva oameni, numai dupa ce se asigura ca sunt de incredere.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.