Cele mai importante 10 complimente pe care i le poti face unui barbat

1
De Cristina Tudor
10 sept. 2020

Si barbatilor le plac complimentele, mai ales daca acestea vin din inima. Descopera cum le poti face ziua mai buna cu doar cateva cuvinte!

Trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu mesaje siropoase si sa te axezi pe complimente sincere care il pot da gata pe loc. Fie ca ii lauzi aspectul fizic sau ii apreciezi reusitele, un barbat adora sa fie admirat si complimentat de femeia speciala din viata lui, dar si de altele.

Un compliment poate insemna si o incurajare sau o apreciere a lucrurilor de care acesta se inconjoara, insa trebuie sa stii unde sa lovesti! Iata asadar cele mai bune complimente pentru iubit.

1. Complimente pentru iubit: Sunt mandra de tine!

Oricarui barbat ii place sa vada ca femeia de langa el sau cea care vrea sa il cucereasca este interesata de ceea ce a realizat, indiferent despre ce este vorba.

2. Imi plac prietenii tai!

Un barbat tine la prietenii lui si isi doreste ca partenera lui sa ii placa si sa isi doreasca sa petreaca timpul cu ei la fel cum o face si el.

3. Complimente pentru iubit: Ce idee buna ai avut!

Cand un barbat planuieste ceva si fata de langa el ii spune ca a facut treaba buna, cu siguranta ii gadila orgoliul si il face sa se simta extrem de bine!

4. Esti cel mai bun la…

Barbatii sunt competitivi din fire si le place sa auda ca ei sunt cei mai buni dintr-un anumit grup sau intr-un anumit domeniu.

5. Complimente pentru iubit: Esti frumos!

Barbatilor le place sa auda ca arata bine, si daca le spui ca sunt frumosi, ceea ce rar se mai intampla acum, cu siguranta il vei face sa se simta special pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.