Cele 7 promisiuni pe care barbatii le incalca cel mai des

1
De Ioana Marosan
8 ian. 2019

Probabil ca si tie ti s-a intamplat sa nu primesti ceea ce ti s-a promis – din pacate, partenerul tau nu-si poate respecta intotdeauna promisiunile.

Cei de la Mindwaft au identificat cele 7 promisiuni pe care barbatii le incalca cel mai des. Te invit sa citesti articolul de mai jos si sa afli daca si iubitul tau se incadreaza in acest tipar:

Ca nu vor fi gelosi niciodata

Acest lucru nu functioneaza niciodata pentru ca gelozia este un sentiment si niciun om nu se poate impiedica sa aiba sentimente. Este un mecanism de autoaparare care ne protejeaza de frica de a pierde pe cineva la care tinem foarte mult. Trebuie sa fii sincera cu el si sa-i arati ca nu are niciun motiv sa creada ca il vei insela.

Ca nu vor intoarce privirea dupa alte fete

Ar trebui sa fie legat la ochi tot timpul pentru ca aceasta promisiune sa poata fi indeplinita. O persoana care arata bine iti atrage atentia in mod inconstient, dar asta nu inseamna ca in felul acesta ii face avansuri. Daca acest lucru te deranjeaza, vorbeste cu iubitul tau si asigura-te ca stie care este limita pe care nu trebuie sa o depaseasca.

Ca nu te va contrazice niciodata

Chiar daca te iubeste mai mult decat orice pe lumea aceasta, te va contrazice din cand in cand. Insa, atata vreme cat este constient ca opiniile si ideile tale sunt la fel de importante ca si ale lui, nu este nicio problema daca nu sunteti de acord asupra tuturor lucrurilor care apar in viata voastra.

Ca o va evita pe fosta pentru toata viata

Uneori, trecutul te ajunge din urma si nu este posibil sa-l ignori. Daca fosta partenera il intreaba din politete despre viata sa, ar fi urat din partea lui sa nu ii raspunda. Acesta este unul dintre aspectele importante din viata voastra unde trebuie sa stabiliti clar care sunt regulile. Asigura-te ca nu va mintiti si ca nu va ascundeti nimic, iar relatia voastra va avea astfel o baza foarte solida.

Ca se va schimba radical in urma unei neintelegeri serioase

Practic, este imposibil ca o persoana sa se schimbe complet de la o zi la alta. Daca iti promite acest lucru in urma unei dispute serioase, sa nu te astepti ca lucrurile vor fi diferite in mod radical incepand de a doua zi. Apreciaza eforturile pe care le face, in felul acesta va sti ca se afla pe drumul bun.

Ca nu iti va ascunde nimic

Daca iubitul tau are unele probleme despre care nu vrea sau nu poate sa vorbeasca, nu il forta sa o faca. Acorda-i un interval de timp suficient ca sa-si inteleaga emotiile. Cu toate acestea, el nu ar trebui sa-ti ascunda sub niciun motiv lucruri care te pot rani.

Ca te va iubi pana la moarte

Este foarte usor sa te indragostesti pana peste cap, iar iubitul tau poate chiar crede ce spune in acele momente, dar nimeni nu stie ce ii rezerva viitorul. Viata in cuplu are multe suisuri si coborasuri si fiecare om este supus schimbarii. Desi trebuie sa ai o atitudine pozitiva cu privire la relatia voastra, este bine sa stii ca asta nu inseamna neaparat ca veti fi impreuna pentru totdeauna. Relatiile sunt o problema cu multe necunoscute. Trebuie sa ii acorzi partenerului tau foarte multa incredere. Desi poate suna periculos, s-ar putea sa fie de fapt o investitie foarte profitabila.

Foto: Shutterstock.com