Cele trei momente in care ne indragostim cu adevarat in viata

1
De Cristina Tudor
21 aug. 2018

Fiecare iubire vine pentru un motiv in viata noastra.

Oamenii spun ca intr-adevar ne indragostim de trei ori in viata si ca exista intotdeauna timpul si motivul potrivit pentru fiecare dintre aceste experiente de dragoste.

Exista o zicala care spune ca dragostea este doar un cuvant pana cand cineva ii da o semnificatie. Oamenii spun ca intr-adevar ne indragostim de trei ori in viata si ca exista intotdeauna timpul si motivul potrivit pentru fiecare dintre aceste experiente de dragoste.

1. Prima iubire

Aceasta iubire apare, de obicei, in timpul adolescentei si este prima dragoste nevinovata care suna ca povestile de iubire pe care le citim in romane si le vedem in filme. Este o dragoste care ne da aripi.

Ne angajam in acest tip de iubire, crezand ferm ca aceasta va fi singura noastra relatie. Uneori, chiar si atunci cand lucrurile nu functioneaza, facem tot posibilul pentru a incerca sa mentinem flacara vie.

Aceasta dragoste pare sa fie cea corecta, insa doar din exterior. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri, partenerii de cuplu nici macar nu stiu ce isi doresc cu adevarat de la o relatie si nici nu sunt pe deplin dezvoltati ca personalitati mature si intelepte.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com