Cicatricile tale sunt o dovada a curajului. Sa nu uiti niciodata asta

1
De Cristina Tudor
27 dec. 2019

Daca privesti cu atentie in jurul tau vei vedea ca fiecare persoana pe care o intalnesti are propriile cicatrici.

Este usor sa ne prefacem ca nu exista – dar cu totii stim ca ele sunt acolo.

Sa nu uiti niciodata ca cicatricile tale sunt un semn al puternii, al fortei interioare, al supravietuirii si al curajului. Cu totii avem cicatrici. Avem cicatrici de la promisiuni incalcate si egouri ranite. De la barbatii care ne-au ranit si care ne-au frant inima. Avem cicatrici care ne umbresc fericirea si care vor ramane intotdeauna acolo, amintindu-ne prin tot ce am trecut si cat de puternice suntem.

Nu iti ascunde niciodata cicatricile. Sa nu iti fie niciodata rusine cu ele. Este usor sa spui ca poti alege lucrurile pe care trebuie sa le faci, cuvintele pe care trebuie sa le spui si oamenii pe care sa ii iubesti. Insa uneori nimic nu functioneaza conform planului. Uneori lasi inima sa decida… si bine faci. Pentru ca doar asa vei reusi sa traiesti cu adevarat. Sa simti ce inseamna sa iubesti din tot sufletul, sa fii ranita, sa inveti lectii importante, sa te ridici de la pamant mai puternica ca niciodata si sa mergi mai departe.

Daca privesti cu atentie in jurul tau vei vedea ca fiecare persoana pe care o intalnesti are propriile cicatrici. Este usor sa ne prefacem ca nu exista – dar cu totii stim ca ele sunt acolo.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.