15 citate de dragoste dupa care sa iti ghidezi sufletul in 2021

1
De Cristina Tudor
27 dec. 2020

Stii ca este iubire cand tot ce iti doresti este ca cealalta persoana sa fie fericita, chiar daca nu faci parte din fericirea ei.

1. Cand realizezi ca vrei sa-ti petreci tot restul vietii cu cineva, vrei ca restul vietii tale sa inceapa cat mai repede posibil.

2. Iubirea nu are nicio legatura cu ceea ce astepti sa obtii, doar cu ceea ce astepti sa dai, care este totul.

3. Pune-ma ca pe un semn in inima ta, ca pe un semn pe bratul tau; iubirea este puternica precum moartea si manie amara precum infernul: carbunii ei sunt carbuni de foc; violente sunt vapaile ei.

4. Daca esti iubit cu adevarat de cineva, devii mai puterninc, iar daca iubesti pe cineva cu adevarat, devii mai curajos

5. In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina – lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele.

6. Stii ca este iubire cand tot ce iti doresti este ca cealalta persoana sa fie fericita, chiar daca nu faci parte din fericirea ei.

7. Nu conteaza cat timp am fost blocati intr-un sens al limitarii noastre. Daca mergem intr-o camera intunecata si aprindem lumina, nu conteaza daca in incapere a fost intuneric pentru o zi, o saptamana sau zece mii de ani. Aprindem lumina si camera este luminata. O data ce detinem controlul asupra capacitatii noastre in ceea ce priveste dragostea si fericirea, atunci putem spune cu mana pe inima ca lumina a fost aprinsa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.