9 semne ca ti-ai gasit sufletul geaman (sufletul oglinda)

1
De Mia Nicolescu
20 mai 2022

Sufletul geaman este acea persoana cu care legi o conexiune sufleteasca intensa inca de la primul contact. I se mai spune “sufletul oglinda” si vine de la ideea ca un suflet se imparte in doua trupuri.

Una dintre principalele caracteristici ale relatiei cu sufletul tau geaman este ca va fi atat provocatoare, cat si vindecatoare. Acest lucru se datoreaza naturii de oglindire a unui suflet geaman; iti arata cele mai profunde nesigurante, temeri si laturi intunecate. Dar, de asemenea, te ajuta sa le depasesti si invers – sufletul tau geaman va suferi in egala masura cu tine.

Suflet pereche sau intalnire karmica? Cum poti face diferenta

“Important de stiut este ca fiecare persoana este deja un intreg”, spune psihoterapeutul autorizat Babita Spinelli. “Exista o conceptie gresita conform careia un suflet geaman te completeaza”, explica ea. “In realitate, relatiile sunt menite sa incurajeze descoperirea de sine si sa ii ajute pe cei implicati intr-o relatie sa devina, fiecare in parte, un tot”.

Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche

AI STIUT DE LA PRIMA INTALNIRE CA EL ESTE CEL POTRIVIT

Cand iti intalnesti pentru prima data sufletul geaman, Babita Spinelli spune ca va exista un sentiment intens de atractie, recunoastere si dor. “Intalnirea cu sufletul tau geama te face sa te simti mereu acasa”, noteaza ea. “Se simte familiar – o legatura incontestabil intensa, de parca l-ai fi cunoscut inainte.”

SUNTETI FOARTE ASEMANATORI

Nu degeaba i se spune “suflet geaman” – aveti foarte multe in comun. Poate chiar si fizic sunteti asemanatori, dar in special in ceea ce priveste valorile, experientele trecute si interesele. “Veti descoperi ca povestea voastra din trecut are multe coincidente si experiente similare”, adauga Spinelli.

VA COMPLETATI UNUL PE CELALALT

Acolo unde nu va asemanati, veti descoperi ca diferentele voastre se completeaza reciproc, aproape ca yin si yang. Umbra lui, de exemplu, va fi completata de lumina ta si invers. Si pentru ca un suflet geaman este oglinda ta, probabil ca esti foarte constienta de modul in care relatia voastra scoate la iveala laturile voastre intunecate.

NESIGURANTA SI INDOIELILE SUNT AMPLIFICATE

“Scopul sufletului tau geaman este sa te sprijine si sa te ajute in misiunea si scopul tau divin”, noteaza autorul spiritual Shannon Kaiser. “Prin urmare, deseori, acest tip de relatie va reflecta problemele personale si cele mai profunde nesigurante, astfel incat sa poti lucra la ele pentru a te vindeca si a creste”.

RELATIA ESTE TUMULTOASA

Relatia cu sufletul geaman nu este deloc una usoara. Si asta pentru ca se va simti ca si cum te confrunti in mod constant cu tine si ce vei descoperi s-ar putea sa nu iti placa. Poate fi incredibil de provocator, dar faciliteaza o dezvoltare majora pentru amandoi.

3 motive pentru care sufletul tau pereche nu te poate gasi

RELATIA ESTE FOARTE INTENSA

Exista o incarcatura emotionala puternica intre sufletele gemene, spune Spinelli, si de multe ori relatia se dezvolta rapid, pentru ca deja simt ca se cunosc de o viata. Iar dupa cum adauga Kaiser: “Pentru ca sunteti atat de conectati sufleteste, simtiti lucrurile mai profund impreuna, ceea ce face adesea sa existe multa atractie si pasiune intre voi”.

VA INTOARCETI MEREU UNUL LA CELALALT

La un moment dat, unul dintre voi o sa plece, de frica sau intr-un moment de furie. Dar cel care pleaca este tot cel care se va intoarce de fiecare data acasa. Indiferent cat timp o sa treaca, o saptamana, un an sau chiar mai mult, sufletul geaman se va intoarce intotdeauna la sufletul lui geaman.

CONEXIUNE VOASTRA ESTE DE NATURA DIVINA

“Exista sentimentul ca ati fost adusi impreuna de o putere superioara”, noteaza Spinelli, iar asta creeaza o legatura foarte puternica intre voi doi. Mai mult, pare ca va intelegeti din priviri si ca stiti in orice moment ce gandeste celalalt. “S-ar putea chiar sa simtiti emotiile sau simptomele fizice ale celuilalt”, adauga aceasta.

SCOATE LA SUPRAFATA CE ESTE MAI BUN DIN TINE

Deoarece sufletul geaman actioneaza ca o oglinda, te provoaca sa fii mai buna, sa iti depasesti conditia, sa iti depasesti limitele. Si pentru ca aveti in mare parte aceleasi teluri si dorinte, veti atinge impreuna noi culmi. Relatia voastra duce la multa dezvoltare de sine.

Tu ti-ai gasit sufletul geaman?

Foto: Pexels.com