Daca face aceste 7 lucruri la inceputul relatiei, nu e romantic – te manipuleaza

1
De Daniela Mitran
13 feb. 2019

Se spune ca drumul spre iad este pavat cu intentii bune… din pacate, acest dicton poate fi folosit si in cazul relatiilor toxice.

Stiu ca uneori este greu sa gasesti partenerul perfect, care sa iti ofere iubire si sa te respecte, iar de cele mai multe ori deciziile pe care le iei te pot arunca in bratele unui barbat care te manipuleaza.

10 semne ca partenerul tau are nesigurante majore cu privire la relatia voastra

Poate ca vei fi cucerita la inceput de gesturile sale romantice, de conversatiile lungi sau de promisiunile pe care le face, insa trebuie sa fii foarte atenta la semnalele care iti arata ca te manipuleaza.

Fii atenta la aceste 7 lucruri!

Te alinta prea mult

Stiu ca vrei sa fii alintata si iti place ca partenerul sa iti spuna “iubito”, “draga mea” sau alte forme de alint, doar toate acestea sunt un semnal de alarma cand sunt rostite mult prea devreme. O relatie trebuie sa evolueze in mod firesc, iar aceste forme de adresare sunt pur si simplu fortate in perioada in care incepeti sa va cunoasteti.

Isi ignora prietenii pentru a sta cu tine

Poate ca iti pare romantic ca un barbat sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp cu tine, in intimitate, departe de alte persoane, insa faptul ca isi ignora prietenii pentru a sta cu tine este un semnal de alarma, mai ales daca sunteti de foarte putin timp impreuna. Este doar o forma de manipulare…

6 tipuri de persoane de care ar trebui sa te feresti in relatii

Iti trimite des mesaje

Este adevarat ca o relatie sanatoasa se bazeaza pe comunicare, insa conversatiile foarte lungi si deseori inutile creeaza dependenta. Pastrati totul cat mai casual, vorbiti despre cum v-a fost ziua sau despre cum va simtiti, insa nu il lasa sa intre complet in viata ta si sa te impiedice sa te concentrezi asupra unor lucruri importante pentru tine.

Se lauda prea mult cu relatia voastra

Retelele sociale pot fi uneori daunatoare, mai ales cand partenerul isi afiseaza prea mult relatia cu tine si posteaza prea multe fotografii cu voi. Poate ca la inceput te vor incanta aceste gesturi, insa, din pacate, e posibil ca intentiile lui sa nu fie asa incocente precum crezi.

Vrea sa iti cunoasca parintii

Acest pas este foarte important, deoarece inseamna ca aveti o relatie serioasa si planuri de viitor. Totusi, daca insista sa iti cunoasca parintii mult prea devreme, cand inca sunteti la inceputul relatiei si nu va cunoasteti foarte bine, acesta este un alt semnal ca se grabeste si ca nu lasa relatia sa evolueze in mod natural.

Vrea sa va mutati impreuna

Sa locuiti impreuna este important pentru relatie, insa acest pas trebuie facut la timpul lui. Nu te grabi sa te muti cu el dupa primele luni de relatie si incearca sa analizezi de ce partenerul tau se grabeste sa impartiti acelasi spatiu.

Te simti neglijata in relatie? Iata care pot fi motivele dezinteresului sau brusc

Vrea sa calatoriti impreuna

Vacantele petrecute in doi sunt absolut minunate si romantice, insa incearca sa nu visezi cu ochii deschisi. Nu este foarte usor sa petreci mult timp cu o persoana, si cu atat mai mult daca este vorba despre un barbat pe care abia l-ai cunoscut. Nici nu este sigur sa faci un pas atat de important cu o persoana pe care nu o cunosti foarte bine.

Foto: Shutterstock.com