Daca nu simti aceste 10 lucruri, inseamna ca nu e dragoste adevarata

1
De Cristina Tudor
1 oct. 2021

V-ati intalnit, v-ati cunoscut si v-ati indragostit. Dar e dragoste adevarata intre voi?

Sa cauti acea persoana speciala a devenit o prioritate pentru multi. Este posibil sa nu fie usor, dar majoritatea oamenilor sunt capabil sa gaseasca pe cineva de care sa se indragosteasca. Dar nu toata lumea stie sa mentina flacara iubirii vie si sa o faca sa creasca pe parcursul trecerii timpului.

Daca nu intalnesti aceste 10 lucruri in relatia ta, inseamna ca nu va iubiti si nu aveti un viitor impreuna:

Romantism

Cu totii stim sentimentul. Ne intalnim, ne cunoastem si ne indragostim. Cand suntem cu acea persoana, lumea noastra este intoarsa cu susul in jos. Preferam sa fim cu ea decat sa mancam, sa dormim sau sa muncim. Plutim cand ni se raspunde tot cu dragoste si ne prabusim cand pare ca dragostea noastra este in pericol.

Dorinta de uniune

Dorinta e strans legata de romantism.

Vrem sa ne imbinam trupurile, mintile si spiritele. Intensitatea orgasmica nu e doar o placere, e vorba despre dorinta de a impartasi inimile, sufletele, atomii si electronii. Vrem sa ne pierdem si sa gasim divinul.

Suntem noi impotriva lumii

Ce este dragostea? Ei bine, dorinta de a nu te mai simti singur. Suntem acum parte a unei perechi, simtim puterea a doua persoane si bucuria de a fi noi. Suntem inca in lume, dar lumea pare a fi fundalul. Noi doi suntem centrul si lumea este acolo sa ne sprijine si sa ne primeasca.

Dorinta de a crea

Creatia primara, motivul pentru care suntem fiecare aici, este ca un barbat si o femeie s-au unit si au dat viata altor suflete. Dar intr-o lume cu prea multi oameni, noi cream si arta, muzica, un camin si alte daruri pentru omenire.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.