Daca partenerul tau face aceste 6 lucruri, aveti o relatie fara viitor

1
De Mara Ionescu
18 nov. 2019

Esti intr-o relatie, insa nu stii daca iubitul tau te ia in serios? Analizeaza putin situatia si asigura-te ca nu regasesti la el aceste comportamente nocive.

Nu e usor sa descoperi ca esti intr-o relatie fara viitor, insa este mai bine sa stii de la inceput cum stau lucrurile. 

Cand esti intr-o relatie de ceva vreme este firesc sa te gandesti la viitor si sa-ti imaginezi viata alaturi de celalalt. Fie ca iti zboara gandul la nunta, copii, mutat impreuna sau petreceri nesfarsite impreuna, cu siguranta ca ai avut un moment in care te-ai intrebat incotro se indreapta relatia voastra.

10 lucruri neasteptate pe care barbatii si-ar dori ca femeile sa le faca mai des in relatie

Poate tu te imaginezi alaturi de el pentru totdeauna, insa pentru el aceasta perioada e una de tranzitie. E dureros, insa e un aspect esential, pe care trebuie sa-l lamuresti inainte sa investesti in relatia voastra. Daca ai o senzatie ciudata, un presentiment ca ceva nu e in regula, vezi daca face aceste 6 lucruri:

1. Evita planurile concrete

Daca el nu se simte la fel de conectat cu tine, cu siguranta nu te poti astepta sa-si faca planuri concrete in ceea ce va priveste. Va trebui sa analizezi la rece acest lucru.

Intalnirile cu el sunt mai mult accidentale, nicidecum planificate, si simti ca de cele mai multe ori tu esti cea care il contacteaza ca sa va vedeti? Inseamna ca nu-si imagineaza un viitor pentru voi.

De asemenea, uneori nu reusesti nicicum sa stabilesti exact o intalnire pentru ca el te tine in suspans si asteapta ca un alt plan sa se materializeze inainte sa-ti dea un raspuns concret. Tine cont ca uneori acest comportament este inconstient, tocmai pentru ca nu se considera intr-o relatie serioasa si nu vede un viitor cu tine. 

2. Nu te prezinta familiei, chiar daca sunteti impreuna de ceva timp

Va intalniti deja de peste trei luni, familia lui este in acelasi oras, insa nu ti-a spus niciodata ca i-ar face placere sa te prezinte parintilor lui. Pentru tine, acesta pare sa fie pasul firesc atunci cand esti intr-o relatie, insa pentru el poate sa nu fie o prioritate. In acelasi timp, atunci cand un barbat simte ca este intr-o relatie fara viitor considera ca nu are niciun sens sa te prezinte familiei. De ce sa se chinuie cu aceasta intalnire, daca oricum nu are intentii serioase pe termen lung?

Singurul regret al femeilor care se afla intr-o relatie serioasa

3. Nu te numeste “iubita mea”

Unii barbati spun ca nu le place sa foloseasca astfel de apelative, insa atunci cand este indragostit si simte ca are un viitor cu tine va gasi mereu apelative romantice si se va mandri cu tine. Daca el nu te numeste in niciun fel, este posibil sa simta ca este intr-o relatie fara viitor. Oricat de greu poate sa fie sa realizezi acest lucru, este de preferat sa stii de la bun inceput cum stau lucrurile. 

4. Vrea sa petreaca timp cu tine doar daca faceti sex

Nu isi pierde timpul cu intalniri daca nu se ajunge la sex. Analizeaza felul in care va petreceti timpul impreuna si vezi daca ii face placere compania ta, chiar si atunci cand doar gatiti impreuna sau mergeti la cinema. Cand un barbat vede un viitor cu tine, stii deja ca isi va dori sa petreaca cat mai mult timp cu tine, cu sau fara sex.

5. Nu vrea sa-ti cunoasca prietenii

Un barbat care considera ca este intr-o relatie fara viitor nu va dori sa intalneasca persoanele apropiate din viata ta. Nu se vede cu tine in viitor si nu are niciun interes si curiozitate sa cunoasca persoanele dragi din anturaju tau.

Legile sfinte ale dragostei: Reguli de aur pentru o relatie fericita

6. Nu este foarte comunicativ

Nu iti raspunde la mesaje de fiecare data, nu te baga in seama la fiecare replica scrisa pe Whatssapp si uneori nu te suna inapoi dupa ce a vazut ca are un apel ratat de la tine. Este o dovada mai mult decat clara ca nu esti o prioritate pentru el.

Foto: Getty Images.