Daca te iubeste cu adevarat, te va cauta

1
De Ioana Marosan
23 apr. 2019

Daca te iubeste cu adevarat, te va cauta! Gandeste-te la asta inainte de a astepta la nesfarsit un barbat care uita in repetate randuri de existenta ta.

Stiu ca esti tentata sa te gandesti la milioane de motive pentru care cel pe care il iubesti nu-ti raspunde la mesaje, dar poate nu-l iei in considerare pe cel mai evident, acela ca nu tine la tine suficient de mult incat sa te crute de aceste indoieli toxice. Nu este timid. Nu-l intimidezi. Daca te-ar iubi cu adevarat, te-ar cauta. Desi este greu, trebuie sa privesti adevarul in fata si sa lasi in urma ceea ce iti face rau sau te tine pe loc.

Lucrurile marunte care pot crea resentimente in relatia de cuplu

Daca un barbat este interesat cu adevarat, nimic nu-l va putea tine departe de tine. Dar, daca nu este interesat, poate sa locuiasca si vizavi, si tot va fi prea departe pentru el ca sa te caute. Barbatii au nevoie sa fie initiatorii unei relatii. Face parte din felul in care isi exprima masculinitatea. Considera ca aceasta este o provocare pe care trebuie sa o accepte si sa o realizeze.

Unui barbat ii place sa urmareasca

Daca vede ceva ce isi doreste, porneste in urmarirea acelui lucru. Daca un barbat pe care il adori nu te urmareste, inseamna ca nu este interesat de tine. Barbatii pot invoca la nesfarsit tot felul de scuze atunci cand nu sunt interesati de o femeie. Ii pot spune tot felul de lucruri, uneori ajung chiar la minciuna sau sa se ascunda dupa cuvinte, de teama sa spuna direct adevarul. Adevarul care va rani. Cel mai adesea, un barbat neinteresat va invoca scuza unui program foarte incarcat sau se va preface ca nu observa toata acea atentie pe care o canalizezi spre el.

Alteori, este fermecator, are un zambet cuceritor pe buze si un ras care te face sa te topesti

Iti deschide usile, ba chiar te scoate in oras de cateva ori. Insa ce inseamna mesajele derutante pe care ti le trimite pe telefon? Sau acele situatii in care te-a lasat sa te intrebi cu ce ai gresit atunci cand deodata nu ti-a mai dat niciun semn de viata?

6 semne clare ca ai trecut linia dintre flirt si inselat

Renunta sa mai urmaresti un barbat care nu-ti acorda atentie sau care nu face macar efortul de a sta de vorba cu tine

In momentul in care incepi sa ai dubii ca insemni ceva pentru el trebuie sa renunti sa mai investesti energie in aceasta presupusa relatie. Sa nu faci greseala sa-l lasi sa se joace cu mintea ta, cu sentimentele sau chiar cu corpul tau. Aminteste-ti ca iti esti suficienta tie insati, ca esti frumoasa si capabila indiferent cum se raporteaza la tine un barbat. Nu-ti lega identitatea de a lui.

Mai degraba, fii cu un barbat care iti arata cat insemni pentru el, un barbat care nu pune totul la indoiala si nici nu te deruteaza cu semnalele lui contradictorii. Fii cu un barbat care te vede ca pe o prioritate. Meriti sa traiesti cu convingerea ca cel pe care il iubesti se gandeste la tine cu la fel de multa iubire si vrea sa stie ca esti bine. Refuza sa mai fii planul B pentru cineva.

De ce ne este frica de iubire?

Meriti sa fii impreuna cu un barbat bun

Uneori este greu sa fii singura, dar sa iubesti pe cineva care nu este interesat de tine este si mai dureros. Insa timpul isi urmeaza cursul lui. Si in timp ce astepti sa apara barbatul potrivit, iubeste-te cu atat de multa hotarare, incat doar un barbat adevarat sa poata interveni in viata ta. Aminteste-ti sa intri cu inima deschisa intr-o relatie noua.

Foto: Shutterstock.com