De ce femeile puternice sunt atrase de barbatii nepotriviti

1
De Ioana Marosan
26 apr. 2019

Femeile puternice au nevoie de un partener care sa le ofere echilibru. Insa, adesea, alegerea partenerului se poate dovedi nefericita. De ce?

Cei de la TheMindsJournal au gasit cele mai frecvente motive care le fac pe femeile puternice sa fie atrase de barbatii nepotriviti.

Daca esti o femeie puternica, vei cauta un partener care sa te completeze, care sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie, sa fie confidentul tau si sa-ti ofere siguranta. Ai nevoie de cineva care nu va da bir cu fugitii la primele semne de cer noros si care sa fie langa tine cand este nevoie.

10 lucruri pe care femeile puternice le fac intr-o relatie

Ai nevoie de un barbat care sa nu incerce sa te controleze, dar caruia nu-i este frica de tine. Datorita faptului ca esti o femeie puternica si ai incredere in tine, poti sa fii empatica si sa te preocupi de problemele altora. De aceea, tinzi sa te indragostesti de barbati care nu stiu sa-ti raspunda cu aceeasi moneda.

Motivele pentru care femeile puternice sunt atrase de barbatii nepotriviti sunt urmatoarele:

Te preocupa mai mult problemele altora decat ale tale

Esti puternica si increzatoare in fortele proprii, deci poti sa iubesti fara niciun fel de egoism, asa cum putini oameni stiu sa o faca. Esti generoasa cu emotiile si sentimentele, de aceea atragi usor barbatii nepotriviti. Esti preocupata sa-i ajuti, sa le oferi tot ceea ce au nevoie, si nu vezi ca ei nu-ti raspund in acelasi mod.

Manifesti prea multa compasiune si dorinta de a “repara” lucrurile

Nu gresesti neaparat atunci cand judeci oamenii, dar vezi ceea ce este mai bun in ei si ii iubesti in ciuda defectelor. Adesea, ei profita de acest lucru. Atunci cand vezi ca cineva sufera din dragoste, inima te indeamna sa-l ajuti si sa-l ocrotesti. In loc sa-l lasi pe individ sa-si rezolve problema, intervii si faci totul ca sa-l ajuti, desi nu este problema ta si nici momentul sa intervii.

Uneori esti intimidanta

Esti o femeie puternica si uneori ii intimidezi pe barbatii care intra in viata ta. Asta nu inseamna ca esti agresiva sau prea “prezenta”, ci ca ai intalnit un barbat nepotrivit, care nu se simte suficient de sigur pe sine incat sa accepte o femeie increzatoare.

7 semne ca te indrepti spre scopul vietii tale

Pentru ca nu gasesti un partener care sa te stimuleze, accepti compromisuri

Te indragostesti de barbatul nepotrivit pentru ca te grabesti sa faci compromisuri. Ai mai fost lasata balta in trecut si crezi ca e mai bine sa profiti de prima ocazie aparuta decat sa o astepti pe cea potrivita. Esti convinsa ca nu exista o persoana perfecta pentru tine, dar aceasta concluzie este determinata de esecurile din trecut. Trebuie sa ai rabdare, exista un barbat potrivit si pentru tine.

Uneori esti prea independenta

Esti o femeie puternica si te-ai bazat pe fortele tale o lunga perioada de timp. Pentru un barbat nepotrivit, acest lucru o sa te faca sa pari “prea independenta” pentru o relatie. Jumatatea ta va intelege ca independenta este o parte definitiorie a personalitatii tale si ca este o calitate demna de apreciat, nu un defect.

5 atitudini sexy care te ajuta sa-l cuceresti pe barbatul vietii tale

Te indragostesti de barbatii nepotriviti pentru ca, de-a lungul timpului, ai crezut ca iti esti suficienta

Desi esti foarte puternica si ai multa incredere in tine, chiar si cei mai puternici oameni au nevoie, uneori, de un umar pe care sa planga. Dintr-o pleiada de motive, ai incercat sa te convingi ca nu ai nevoie de un iubit atent, sensibil si care sa-ti fie dedicat. Dar ai! Ai nevoie de cineva care sa-ti cunoasca si inteleaga ambele fatete si sa te iubeasca si atunci cand esti puternica, dar si atunci cand esti cu garda jos.

Foto: Shutterstock.com