De ce se indragostesc barbatii de femeile inabordabile?

1
De Ioana Marosan
19 iun. 2019

Adesea, barbatii, dar si femeile, se simt atrasi de persoanele care sunt aproape imposibil de abordat. Care sunt motivele din spatele acestei atractii inexplicabile?

Exista un impuls caruia nu-i poti rezista si care iti spune ca trebuie sa o cuceresti pe acea femeie. Indiferent daca este vorba de emotia vanatorii sau de satisfactia de a face pe cineva sa-si dea seama ca se indragosteste atunci cand se afla in bratele tale, exista multe motive pentru care barbatii se indragostesc de femeile inabordabile.

Cele 5 stadii ale unei relatii de iubire

Urmarirea le da un scop uneori. Atunci cand vine vorba despre relatii, ambele sexe iubesc sentimentul pe care ti-l da gandul ca o persoana te doreste. Daca obtii ceva cu usurinta, de obicei victoria nu este de durata, iar atunci cand cauti iubirea, cauti ceva pe care sa te poti baza. Si atunci cand femeia se lasa cucerita cu greu, iti creeaza impresia unei legaturi si mai puternice.

Ce-as fi vrut sa stiu despre relatii la 20 de ani

Iata care sunt cele patru motive pentru care barbatii se indragostesc de femeile inabordabile:

Femeile care sunt greu de cucerit creeaza o dorinta mai puternica.

In primul rand, este vorba despre elementul de schimbare. Atat barbatii, cat si femeile isi doresc adesea sa fie motivul pentru care cineva isi schimba gandirea sau comportamentul. Atunci cand se afla in urmarirea unei femei care nu este sigura de sentimentele sale de dragoste, se creeaza o dorinta mai mare ca sa o convinga si in cele din urma sa spuna „da!”.

Femeile care sunt mai greu de cucerit sunt adesea concentrate pe cariera.

Femeile inabordabile sunt asa cu un motiv. Probabil nu se gandesc la dragoste pentru ca sunt concentrate asupra propriei persoane. Acest lucru dovedeste ca sunt mai constiente de sine si mai bine ancorate in propriile dorinte, emotii si ganduri. Acest tip de comportament este foarte atractiv pentru barbatii aflati in cautarea unei femei. Alte femei se pot concentra mai mult pe dezvoltarea profesionala inainte de a se indragosti. Acesta este un alt element care le face mai atractive. Nu sunt obsedate de dragoste, de fapt nici nu le pasa, ceea ce le face mai atragatoare.

Femeile inabordabile nu au timp de joaca.

Femeile care sunt greu de cucerit nu acorda atentie jocurilor si nici nu se joaca cu sentimentele altor persoane. Nu urmaresc sa se joace cu mintea unui barbat, sa-l faca sa se indragosteasca si apoi sa-l respinga. Sunt sincere si oneste si vor fi foarte serioase in relatie, odata ce accepta sa se implice.

Pentru femeile greu de cucerit, dragostea nu este totul.

Dragostea este frumoasa, dar nu este totul. Asa cred femeile care sunt greu de cucerit. Cu siguranta le incanta ideea de dragoste si isi doresc sa fie indragostite, dar nu se grabesc. Sunt dispuse sa astepte momentul oportun sau persoana potrivita.

Foto: Getty Images.