4 diferente majore care deosebesc „sufletele pereche” de „partenerii de viata”

1
De Teodora Tirca
1 feb. 2022

Pana la urma, ce inseamna sa-ti intalnesti sufletul pereche? Sunteti destinati sa va gasiti unul pe celalalt si sa ramaneti impreuna?

Probabil termenul acesta a fost puternic influentat de comediile romantice, care ne arata adesea cum doi oameni se intalnesc „din intamplare”, iar destinul ii aduce din nou impreuna atunci cand obstacolele apar. Asta inseamna sa-ti intalnesti sufletul pereche?

Dar daca relatia cu partenerul tau nu a avut un inceput atat de romantic si „predestinat”? Daca v-ati cunoscut pe Tinder sau printr-un prieten comun? Asta inseamna ca partenerul tau nu este sufletul tau pereche?

Cei care au studiat acest termen non-stiintific spun ca un suflet pereche este o persoana care este aliniata cu sufletul tau si care iti poate schimba sau influenta sufletul intr-un fel sau altul. Dupa ce a avut loc aceasta lectie, de obicei are loc separarea.

Pe de alta parte, un partener de viata este un prieten sau un tovaras pe care te poti sprijini. Poti avea incredere in el de-a lungul intregii vieti. Sentimentele de dragoste si respect sunt reciproce si amandoi sunteti in sincronizare cu nevoile si dorintele celuilalt.

Diferentele majore dintre un suflet pereche si un partener de viata

1. Intre sufletele pereche exista o conexiune spirituala profunda

Un suflet pereche iti va da senzatia ca va cunoasteti de foarte mult timp si ca aveti o istorie impreuna. Conexiunea voastra este foarte profunda si are o natura spirituala mai mult decat orice altceva.

Cu un partener de viata exista atractie, prietenie si o aliniere a valorilor si perspectivelor de viata.

2. Sufletele pereche au momente de deja-vu

Sentimentul de deja-vu poate fi comun in cazul unui suflet pereche – e posibil sa simti ca ati mai facut un lucru impreuna, chiar daca e prima data cand faceti asta. Un partener de viata nu iti va da neaparat senzatia asta, dar activitatile voastre vor fi placute si vor contribui la aprofundarea conexiunii dintre voi.

3. Sufletul pereche iti poate citi gandurile

Adesea, sufletele pereche se conecteaza si la nivel mental, astfel ca stiu ce gandeste si ce isi doreste celalalt in mod instinctiv. Daca simti ca o persoana stie dinainte ce vei gandi sau ce vei spune, e posibil sa fiti suflete pereche.

Un partener de viata poate ajunge sa-ti cunoasca preferintele si astfel sa-ti intuiasca nevoile, dar e cel mai recomandat sa le comunici deschis pentru a evita conflictele si frustrarile.

Ce ma face sa ma simt frumoasa si fericita

4. Sufletele pereche stiu ca relatia nu poate dura pentru totdeauna

O conexiune atat de intensa va dura atata timp cat amandoi aveti nevoie de ea pentru a invata lectii pretioase despre voi si despre drumul vostru in viata. Nu e o iubire pentru totdeauna, ci mai degraba o lectie frumoasa, chiar daca doare pe alocuri.

Relatia cu partenerul de viata poate dura pentru totdeauna daca va doriti acelasi lucru si contribuiti in mod egal la fericirea de cuplu, zi de zi.

Foto: Unsplash.com