Esti tentata sa te intorci la el? Adu-ti aminte ce te-a facut sa renunti

1
De Daniela Mitran
20 iul. 2019

Sunt momente in care tentatia de a ne intoarce la ce a fost apasa greu pe umerii nostri. Si uneori este dureros sa descoperim ca totul s-a risipit intr-o clipa. Ca totul este la timpul trecut, si ca el, persoana care era cea mai importanta pentru noi, nu face parte din prezent.

Chiar daca prezentul este dureros pentru tine si nu te poti desparti de amintiri, timpul va rezolva tot!

Stiu, nimeni nu te poate face sa uiti tot ce simti in acest moment. Si nimeni nu te poate invata cum sa iti gestionezi emotiile si starile care te incearca. Si cu toate acestea… esti puternica. Ai ajuns pana in acest punct si stii ca ai un scop in fata. Stii ca te asteapta o experienta frumoasa, care iti va alina inima si iti va incanta sufletul.

Adu-ti aminte cum te-a pus la pamant. Tot ce a promis si nu a respectat. Tot ce a fost nedrept din partea lui in relatia voastra. Vei fi tentata sa iti amintesti doar momentele minunate pe care le-ati petrecut impreuna, insa el nu mai este in viata ta. A ales sa iti tradeze increderea si sa iti lase rani pe care doar tu ai puterea sa le vindeci.

Este o greseala sa te intorci la el

Meriti mai mult decat prezenta unui om care nu te iubeste cu adevarat. Meriti sa primesti toata atentia de care ai nevoie. Si meriti sa fii apreciata asa cum esti, cu partile bune si rele pe care le ai. Nu iti crea iluzii false si nu te lasa pacalita de vorbe desarte. Nu te agata de un trecut care nu te mai defineste. Tot ce ai trait a fost o experienta.

O experienta din care, odata cu suferinta, ai redescoperit cine esti. Te-ai privit in oglinda, ti-ai analizat toate ranile si te-ai pierdut in ganduri. Si ai suferit… ai plans, ai indurat nopti de sentimente negative. Te-ai invinovatit si ai crezut ca totul s-a terminat din cauza ta. Si totusi… ai invatat sa iti accepti ranile trecutului si le-ai dat timp sa se vindece.

Si este firesc sa iti doresti sa te intorci la el. Este firesc ca, pe masura ce devii tot mai puternica, sa crezi ca il poti schimba. Sa crezi ca poti alerga din nou in bratele lui si sa-i arati cine esti acum. Sa-i dovedesti ca esti femeia pe care si-ar fi dorit-o. Dar uiti un amanunt important: ai fost tot ce esti in acest moment.

Da-i voie inimii sa se vindece

Ai nevoie de curaj ca sa te vindeci. Dar, odata ce reusesti sa te impaci cu trecutul si sa traiesti in prezent, vei simti ca esti o noua persoana. Acum este momentul cand prinzi din nou aripi, cand le intinzi spre inaltul cerului si iti lasi sufletul sa traiasca asa cum simte. Este momentul in care ii dai voie inimii sa se vindece, cand o eliberezi de lanturile trecutului. Vei simti cum pulseaza, tot mai dornica sa descopere noi orizonturi.

Da-i voie inimii sa se vindece… lasa-ti gandurile si sufletul sa iti poarte pasii catre ceea ce iubesti mai mult. Apreciaza-te, fii buna cu tine si nu te mai invinovati pentru ce a fost. Bucura-te de prezent, bucura-te de tine si traieste asa cum simti. Uita ce a zis el, uita ca te-a ranit si uita ce a fost.

Imbratiseaza-te. Imbratiseaza-ti sufletul si inima si da-ti voie sa te vindeci. Da-ti voie sa fii asa cum ai fost intotdeauna. Nu lasa trecutul sa iti umbreasca spiritul. Nu lasa trecutul sa te faca sa uiti cine esti. Trecutul nu te defineste. Relatia cu el nu te defineste. Stii ca esti pregatita sa primesti cu bratele deschise tot ceea ce este mai frumos si mai bun in viata.

Foto: Shutterstock.com