17 lectii de alinare de la Louise Hay, femeia care a vindecat milioane de suflete

1
De Cristina Tudor
16 iul. 2019

Autoarea motivationala si fondatoarea Hay House a plecat dintre noi pe 30 august 2017, lasand in urma lectii de viata minunate pentru toti cei care isi simt inima grea si sufletul ranit.

Louise Hay este femeia cu suflet de inger care a reusit sa vindece sute de mii (poate chiar milioane) de oameni din intreaga lume oferind dragoste, abundenta si multa fericire.

Mai jos am adunat cele mai frumoase lectii oferite de Louise Hay, lectii ce vor avea un impact complet luni, ani sau poate chiar intreaga viata asupra sufletului tau. Te invit sa le citesti si sa le dai mai departe oamenilor care au nevoie de un sfat, de o alinare, de o mana de ajutor.

1. Fiecare gand pe care il gandim ne creeaza viitorul.

2. Te-ai criticat pe tine insuti pentru atatia ani si nu a functionat. Incearca sa te aprobi si vezi ce se intampla.

3. Nu pot schimba o alta persoana. Il las pe altii sa fie cine sunt, iar eu iubesc pur si simplu ceea ce sunt.

4. Atunci cand spun „Da” vietii, viata imi spune „Da”.

5. Dragostea este contagioasa. Cand impartasesc dragoste, vine inapoi la mine multiplicata. Dragostea deschide orice usa.

6. Critica nu schimba niciodata lucrurile. Refuza sa te mai critici pe tine insuti. Accepta-te exact asa cum esti. Toata lumea se schimba.

7. Emite ganduri care te fac fericit. Fa lucruri care te fac sa te simti bine. Fii cu oameni care te fac sa te simti bine. Mananca lucruri care iti fac corpul sa se simta bine. Mergi intr-un ritm care te face sa te simti bine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.