Mantre vindecatoare pentru fiecare zodie in parte pentru restul anului 2022

1
De Cristina Tudor
10 aug. 2022

Horoscop spiritual cu mantre vindecatoare: Cele mai puternice mantre pentru fiecare zodie in parte pentru restul anului 2022.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune care este mantra vindecatoare pentru sufletul tau pe care trebuie sa o rostesti in urmatoarele luni astfel incat sa te ajute sa iti eliberezi sufletul de toata durerea, de gandurile negative, de stres si de probleme.

Cele mai puternice mantre pentru fiecare zodie in parte. Afla care este mantra vindecatoare de care sufletul tau are nevoie pentru restul anului 2022.

Mantre vindecatoare pentru zodia Berbec:

„Sunt bine in lumea mea. Universul este alaturi de mine si ma calauzeste pe acest drum pe care merg. Divinitatea are grija de sufletul meu.”

„Imi eliberez inima de toate emotiile negative pe care le simte pentru a putea face loc iubirii si bucuriei. Sunt aici pentru a simti lucruri frumoase si a imi umple sufletul cu fericire.”

Mantre vindecatoare pentru zodia Taur:

„Ma eliberez de trecut. Invat sa traiesc in momentul prezent si sa ma bucur de tot ce imi ofera Universul acum. Sunt fericita si asta este tot ce conteaza.”

„Invat sa nu imi mai fac griji pentru ce urmeaza sa se intample. Singurul moment care exista cu adevarat este aici. Acum se intampla viata mea, asa ca iau lucrurile pas cu pas. Putin cate putin si va fi bine.”

Mantre vindecatoare pentru zodia Gemeni:

„Sunt in proces de invatare. Sunt in proces de vindecare a sufletului. Aleg sa ma concentrez pe lectii si sa merg mai departe cu viata mea.”

„Traiesc pentru ziua de astazi si imi bucur sufletul clipa de clipa cu tot ce se intampla frumos. Inima mea simte fericire, sufletul meu simte liniste.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.