Exista un motiv pentru care Universul aduce in viata ta anumite persoane si apoi le permite sa plece

incredere in univers
1
De Cristina Tudor
4 iun. 2019

Tine minte ca Universul iti trimite oamenii de care ai nevoie exact la momentul potrivit. Nici mai devreme si nici mai tarziu. El iti ofera raspunsurile pe care le cauti prin acesti oameni.

Oamenii spun intotdeauna ca nu poti explica de ce ai anumite sentimente pentru cei din jurul tau. De ce ajungi sa te simti atasata de o persoana care tocmai a intrat in viata ta si despre care nu stii nimic.

Eu cred ca aici intervine puterea Universului.

Universul ne apropie de anumite persoane pentru ca stiu ca acestea sunt persoanele potrivite de care avem nevoie in viata noastra chiar in acest moment. Ele sunt cele care ne vor invata cele mai importante lectii despre viata sau despre noi insine. Ele ne vor deschide ochii si ne vor face sa vedem adevarul suprem. Ele ne vor lua de mana in intuneric si ne vor indruma pe drumul catre lumina.

Exista un motiv pentru care Universul iti scoate in cale o anumita persoana. Si sa iti mai spun ceva… daca privesti in trecut, iti vei da seama ca nu exista o singura persoana, ci mai multe. Persoane straine care au intrat imediat in sufletul tau. Te-ai atasat de ele. Ai avut sentimente pentru ele. Iar ironia este ca majoritatea acestor persoane sunt temporare in viata ta deoarece datoria lor este sa iti arate o cale diferita si sa te ajute sa te eliberezi de poveri, de durere, de tristete, de amaraciune.

Tine minte ca Universul iti trimite oamenii de care ai nevoie exact la momentul potrivit. Nici mai devreme si nici mai tarziu. El iti ofera raspunsurile pe care le cauti prin acesti oameni. El iti lumineaza drumul apropiindu-te de acesti oameni, care au rolul de a aduce scoate la iveala ce este mai bun in tine. El te ajuta sa iti gasesti puterea de a merge mai departe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com