Femeile care au aceste calitati stiu cum sa faca un barbat sa se indragosteasca

1
De Alice Moisescu
22 feb. 2019

Trebuie sa recunoastem: prima impresia conteaza! Si aspectul fizic este important, insa nu suficient pentru a determina un barbat sa se indragosteasca de tine, spun studiile.

Barbatii cu personalitate vor mai mult de la o femeie pentru a o pretui, conform BrightSight.com.

3 calitati irezistibile care nu au legatura cu fizicul si care te vor ajuta sa cuceresti pe oricine

Iata care sunt calitatile feminine irezistibile in opinia barbatilor:

1. Siguranta de sine

O femeie increzatoare in sine are infinit mai multe sanse sa devina placuta, atragatoare, irezistibila in fata unui barbat decat o femeie frumoasa care isi petrece toata ziua uitandu-se in oglinda. O femeie sigura pe ea nu va avea astfel de preocupari niciodata.

2. Bunatatea

Un suflet bun, cald, intelegator si iertator… Cine nu ar aprecia asa ceva? Bunatatea si blandetea sunt calitatile care deosebesc o femeie cu adevarat frumoasa de una al carei suflet este amortit.

Atunci cand e capabila sa vada partea plina a paharului in orice situatie, sa fie pozitiva, optimista in ciuda greutatilor, o femeie isi arata forta. Iar asta o face mai frumoasa ca oricand.

Ce o face pe o femeie cu adevarat frumoasa?

3. Independenta

Indiferent de statusul lor financiar sau de pozitia sociala, multi barbati sunt fascinati de femeile care stiu ce vor si care se descurca de unele singure. O femeie atragatoare are un job, preocupari, isi castiga singura banii, iar cand intampina greutati, nu isi pierde timpul vaicarindu-se sau dand vina pe altii pentru propriile greseli.

4. Realismul

Femeile puternic ancorate in prezent, cele care stiu sa fie prezente cu adevarat in viata lor si sa se bucure de orice clipa, orice moment… nu vor da gres niciodata. Si vor atrage barbatii potriviti precum un magnet.

Vitalitatea, optimismul, atitudinea pozitiva… toate aceste calitati atrag admiratia barbatilor.

5. Zambetul

Femeile care zambesc mult, cele care au un simt al umorului puternic dezvoltat sunt mai atragatoare decat cele care transmit raceala. Un zambet larg nu doar ca te face mai placuta, insa transmite si energie, vitalitate. Iar un barbat… de asta are nevoie.

6. Iubirea de sine

Barbatilor nu le plac femeile vesnic tensionate, nemultumite, cele care se enerveaza din orice. Mai mult, nu le plac femeile care considera ca barbatul este obligat sa le faca pe plac pentru a fi ele fericite. Nici nu este de mirare, nici noua, femeilor, nu ne-ar placea un astfel de partener.

In schimb, femeile cu o atitudine pozitiva, cele care stiu sa se iubeasca si iau atitudine pentru a face schimbarile de care au nevoie, stralucesc pur si simplu.

7. Eficienta in comunicare

Barbatii isi doresc o relatie cu o femeie deschisa la minte, o femeie inteligenta, care poate comunica ceea ce isi doreste eficient, care nu asteapta ca partenerul ei sa-i citeasca gandurile.

8. Eleganta

Femeile gratioase au un farmec aparte care le face loc in inima oricarui barbat. O femeie interesanta are intotdeauna o postura care impune atentie, care impune respect.

9. Felul in care isi arata interesul

Asta nu inseamna ca trebuie sa fie interesata de toate aspectele vietii sale. Insa un barbat va aprecia acea femeie care ii spune deschis ca il place. Si careia nu ii este teama sa-si arate vulnerabilitatea.

10. Sinceritatea

O femeie cu adevarat seducatoare este naturala, onesta, libera si fara complexe. Barbatii, in mod indirect, sunt dependenti de sinceritatea unei femei. O femeie trebuie sa stie sa fie ea insasi, doar asa va castiga inima unui barbat!

Trasatura care te face pur si simplu irezistibila in functie de zodia in care te-ai nascut