Femeile puternice prefera sa fie singure decat sa-si piarda timpul cu barbati care nu stiu ce vor de la viata

1
De Cristina Tudor
20 sept. 2019

Femeile puternice asteapta actiuni, nu cuvinte. Ele nu isi vor pierde niciodata vremea cu un barbat care nu are niciun plan in viata.

Care nu isi urmeaza niciun vis. Care incearca sa le impresioneze doar din vorbe.

Femeile puternice nu au nevoie de jocuri in relatiile sentimentale. Ele stiu ce isi doresc de la un iubit, nu se multumesc niciodata cu mai putin decat merita iar atunci cand iubesc, aleg sa iubeasca neconditionat pentru ca asteapta aceeasi iubire si de la persoana pe care o aleg sa le fie partener de-a lungul vietii.

In momentul in care intra intr-o relatie, ele stabilesc cateva reguli foarte simple – au nevoie de iubire si, in acelasi timp, au nevoie sa ramana independente si sa nu le fie stirbita libertatea.

Femeile puternice sunt curajoase pentru ca au trecut prin atat de multe lucruri de-a lungul vietii. Ele stiu ce inseamna durere, infidelitate, minciuna. Ele stiu ce inseamna sa iubesti fara limite si sa nu primesti nimic inapoi. Ele stiu ce inseamna sa mai dai o sansa pentru a fi dezamagit din nou. Ele stiu totul… si au suferit destul. De aceea au inchis pentru totdeauna usa trecutului si au ales sa priveasca doar catre viitor. Au stabilit reguli pe care le respecta de fiecare data. Au inteles ca trebuie sa se iubeasca pe ele inainte de a iubi pe altcineva. Au decis sa nu isi mai piarda timpul cu barbati care nu stiu ce vor de la viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.