Iarta-te pentru momentele in care ai uitat ca meriti mai mult

1
De Cristina Tudor
11 sept. 2020

Iarta-te pentru momentele in care ti-ai dorit pe cineva mai mult decat si-a dorit el sa fie cu tine.

Iarta-te pentru momentele in care ai acceptat mai putin decat meritai deoarece nu ai vrut sa pierzi pe cineva la care ai tinut incredibil de mult.

Iarta-te pentru momentele in care ai ales sa ramai alaturi de cineva chiar daca nu a inteles cum te poate face fericita.

Iarta-te pentru momentele in care ti-ai frant singura inima iubind persoana gresita pentru tine. Iarta-te pentru ca ai crezut ca tu nu meriti mai mult si ai pus acel om pe un piedestal pe care nici macar nu trebuia sa fie.

Iarta-te pentru momentele in care ai crezut ca poti repara pe cineva sau il poti salva iubindu-l tot mai mult si oferindu-i tot ce aveai tu mai bun… cand el nu voia nici ajutorul si nici salvarea ta.

Da, iubirea schimba oamenii, dar la fel si suferinta… iar dragostea nu vine cu un manual de instructiuni, iar regulile nu sunt aceleasi pentru toata lumea. Asadar, singura modalitate prin care poti invata despre dragoste este sa iesi din zona de confort si sa incerci, sa testezi, sa fii libera si sa iti permiti sa iubesti, sa fii dezamagita, sa suferi.

Asadar, in loc sa te invinovatesti ca ai trecut prin atatea si ai acceptat atatea, bucura-te. Nu mai fi trista, ci fii mandra.

Alege sa fii mandra de tine ca ai riscat, ca ai facut ceva care te-a speriat, ca ai spus cuiva ceea ce ai simtit, ca ti-ai deschis inima si ti-ai pus sufletul pe tava.
Alege sa fii mandra de tine pentru ca ai incercat sa castigi inima cuiva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.