Iarta-te pentru toate momentele in care ai iubit oamenii gresiti

1
De Cristina Tudor
5 dec. 2021

Iarta-te ca le-ai permis oamenilor sa ramana in viata ta mai mult decat aveau nevoie sa ramana.

Tu esti de ajuns. Tu esti suficienta. Tu esti intreaga. Ai fost mereu, esti si vei fi intotdeauna. Te-ai indragostit de cateva suflete nepotrivite care te-au facut sa simti ce nu erai. S-ar putea sa fi fost cu oameni care te-au tot comparat cu fostii lor, incercand sa te transforme in cineva ce nu esti. Este posibil sa fi fost cu oameni care nu ti-au apreciat calitatile pentru ca ei nu le aveau si aproape ca erau gelosi pe tine.

Poate ca ai fost cu oameni care te-au facut sa simti ca esti atat de usor de inlocuit si asta te-a facut sa te indoiesti de tine si de valoarea ta. Insa ce au facut altii nu trebuie sa te intereseze. Faptul ca te-au inlocuit atat de repede este problema lor, nu problema ta. Nu iti masura valoarea de sine pin modul in care se poarta altii cu tine.

Cu totii uitam uneori ca am putea avea mult mai multe sau ca meritam mult mai bine. Cu totii ajungem sa facem compromisuri majore pentru oamenii care nu merita pentru ca ii iubim si vrem sa ii pastram in viata noastra. Cu totii gasim scuze pentru greselile pe care le fac pentru ca vedem in ei potential si credem ca pot mai mult. Insa ei nu vor mai mult, vor sa ramana asa cum sunt.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com