In 2022 renunta la oamenii care nu sunt pregatiti sa te iubeasca

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2021

Este cel mai greu lucru pe care il vei avea de facut insa este si cel mai important: inceteaza sa iti mai oferi iubirea celor care nu sunt pregatiti sa te iubeasca.

Inceteaza sa mai ai conversatii dureroase cu oamenii care nu vor sa se schimbe. Inceteaza sa mai ajuti oamenii care nu au nevoie de ajutorul tau. Nu mai acorda prioritate persoanelor care te fac o optiune si doar atat. Nu mai iubii oameni care nu sunt pregatiti sa te iubeasca.

Stiu ca instinctul tau este sa faci tot ce poti pentru a ii ajuta pe cei la care tii, insa acesta este si impulsul care iti va rapi timpul, energia si sanatatea ta.

Cand incepi sa te pui pe primul loc zi de zi, clipa de clipa, cu bucurie, interes si angajament, trebuie sa stii ca nu toti oamenii vor fi pregatiti sa accepte aceasta schimbare a ta.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa schimbi cine esti… inseamna ca trebuie sa nu mai iubesti oamenii care nu sunt pregatiti sa te iubeasca.

Daca esti lasata deoparte, daca nu esti pusa pe primul loc, daca esti ignorata, daca esti sunata doar atunci cand este nevoie de tine de catre oamenii la care tu tii cel mia mult, iti faci singura rau continuand sa le oferi energie si timp din viata ta.

Adevarul este ca nu esti pentru toata lumea si nu toti sunt pentru tine. De aceea inima ta simte emotii atat de puternice atunci cand gasesti persoane cu care ai o legatura puternica si cu care poti crea o relatie autentica – pentru ca atunci intelegi cat de importanta esti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com