In viata ta nu vor ramane toti oamenii pe care ii iubesti

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2019

Lectia de azi: in viata ta nu vor ramane toti oamenii pe care ii iubesti.

In viata ta nu vor fi loiali toti oamenii in care ai incredere. Unii dintre ei exista doar ca exemple ca sa stii pe viitor ce trebuie sa eviti. In viata ta nu vor ramane toti oamenii pe care ii iubesti.

Trebuie sa accepti ca, oricat de mare ar fi dragostea ta pentru ei, ei pur si simplu nu te pot iubi inapoi. Nu poti dragoste cu forta… pur si simplu nu poti. Si as vrea sa stii ca problema nu este la tine. Problema este la ei.

Trebuie sa inveti sa accepti ce se intampla, sa nu ramai prizoniera in aceste ganduri dificile si sa mergi mai departe cu viata ta. Nu te concentra pe ideea ca ar putea fi ceva in neregula cu tine. Nu te simti inutila, de neiubit deoarece nu primesti iubire inapoi. Esti demna de cele mai pure si mai frumoase sentimente din lume; esti demna de atentie, de grija, de apreciere. Ei sunt prea orbi pentru a iti vedea valoarea.

Sunt prea superficiali pentru a iti respecta sentimentele. Tu ai oferit tot ce ai avut, ti-ai pus sufletul pe tava, insa pentru ei inca nu este suficient si asta este in regula. Gandeste-te ca acest moment este o lectie de viata de la Univers pentru tine. Este semnul divinitatii care iti spune ca meriti mai mult si ca trebuie sa faci un pas in fata.

Ai curajul de a merge mai departe. Exista extrem de multe persoane care merita atentia ta si iubirea pe care o ai de oferit.

In viata ta nu vor fi loiali toti oamenii in care ai incredere.

Nici vorba. Omul este facut pentru a gresi, este in natura umana sa facem greseli. Asadar, nu iti spune sperantele in toti oamenii pe care ii intalnesti deoarece este posibil sa fii dezamagita de prea multe ori…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.