4 intrebari enervante pe care sa nu i le pui niciodata iubitului tau

1
De Cristina Tudor
3 nov. 2019

Comunicarea este cruciala intr-o relatie sanatoasa, iar unii barbati chiar sunt dispusi sa raspunda tuturor intrebarilor care li se pot pune.

Cu toate acestea, exista unele pe care nimeni nu ar vrea sa le auda din gura unei femei sau cel putin, tu, ca femeie, nu ai vrea sa auzi raspunsul!

Pentru a nu-ti ruina sansele de a avea o relatie uimitoare, iata 4 intrebari pe care nu sa i le pui niciodata unui barbat:

Crezi ca sunt grasa?

Barbatii dispretuiesc aceasta intebare. Mai intai de toate, nu exista un mod clar in care poti raspunde corect la aceasta intrebare. Daca spune „nu”, femeia ar putea sa il acuze ca minte, iar daca raspunde cu o onestite brutala de genul: „nu, dar ai putea sa mai renunti la inghetata”, atunci aceasta se va simti lezata. Barbatii sunt atrasi de femeile increzatoare, iar intrebarile ca aceasta te-ar face sa pari neajutorata si nesigura.

Cum era fost ta iubita?

Inainte de a pune aceasta intrebare, gandeste-te la ce motive ai sa o faci. Incerci sa intelegi ce gen de femeie il atrage? Esti doar curioasa sau esti geloasa pentru ca a mai iubit si pe altcineva? Acum ca ai aflat motivul, intreaba-te daca chiar conteaza cu adevarat acest lucru? Daca nu mai este cu ea si este cu tine, de ce te-ar mai interesa? Intrebarile de acest gen te fac sa pari nesigura. Acea relatia nu a functionat dintr-un motiv, asa ca nu ii oferi ocazia de a-si reaminti.

Vrei sa ma suni cand ajungi acolo…si sa imi spui cand pleci…si sa ma suni inainte sa te culci?

Barbatilor le place sa isi sune sau sa le dea mesaje iubitelor lor, insa doar atunci cand isi doresc ei, nu pentru ca trebuie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.