Iubeste cand esti pregatita, nu cand esti singura

1
De Cristina Tudor
19 sept. 2021

Nu cauta dragoste pentru ca nu vrei sa fii singura. Nu te lega de conexiuni care nici macar nu exista convingandu-te ca esti fericita, cand de fapt nu esti.

Nu incerca sa fortezi iubire acolo unde inima vrea sa planga de durere. Ai rabdare, permite-i timpului sa isi joace cartea, sa iti vindece sufletul. Permite-ti tie sa simti toate acele stari negative, sa suferi, sa plangi, sa accepti durerea.

Nu te poti trezi intr-o dimineata si sa iti spui ca ai uitat tot, ca ai sters toate amintirile, ca l-ai scos definitiv pe cel care ti-a facut rau nu doar din viata ta, ci si din gandurile tale.

Trebuie sa inveti sa traiesti fara cineva cu care aveai planuri de viitor… si acest lucru este incredibil de dificil de facut. Simte tot ce ai de simtit, accepta singuratatea, plangi cat simti nevoia sa plangi.

Nu iti pierde gandurile intr-o alta iubire… pentru ca iti va fi tot mai dificil. Asteapta sa te vindeci, permite-i sufletului tau sa traiasca o vreme singur.
Accepta ceea ce se intampla, nu te mai lega de nicio speranta si spune-ti ca aceasta este viata ta de acum inainte. Vei trece peste, mai greu… insa vei trece.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.