Lasa-ti sufletul sa traiasca cele 3 legi sacre ale iubirii

1
De Cristina Tudor
7 iul. 2020

Dragostea nu e un lac linistit, e o mare involburata care te provoaca si te transforma in cea mai buna versiune a ta.

Se spune ca atunci cand iti vei intalni sufletul pereche vei sti dupa linistea asurzitoare care se va aseza pe lume. Vei sti ca ti-ai gasit jumatatea atunci cand sufletul tau nu se va mai teme de necunoscut si va aelege singur sa dea examenele pe care i le-a pregatit Universul. Chiar daca uneri pare ca sufletul pereche e atat de departe, mai devreme sau mai tarziu va veti gasi drumul unul catre celalalt.

Pana acolo, iata cele mai importane legi ale iubirii pe care trebuie sa le inveti, sa le traiesti si sa le interiorizezi.

Legile iubirii

Dragostea imbraca formele de care ai nevoie, nu cele pe care le vrei
Stiu ca atunci cand se gandesc la dragoste, cei mai multi isi imagineaza dragostea romantica, ideala, nunta perfecta, casnicia perfecta. Adevarul este ca, din fericire, dragostea intra in vietile noastre imbracand forma iubirii de care avem cea mai mare nevoie.

Acest lucru nu inseamna, desigur, ca nu poate veni si in haina unui partener de cuplu, dar de multe ori, vine ca raspunsuri subtile ale Universului la nevoile pe care poate nu le constientizam. O astfel de dragoste poate veni in forma unei prietenii, poate veni din partea familiei, poate veni de la un copil sau de la un animal de companie. Tot ce ai de facut este sa nu impui limite iubirii si sa o primesti in viata ta sub forma in care a ales Universul sa o trimita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.