12 lucruri pe care le inveti cand iti lasi destinul pe mainile universului

destinul
1
De Cristina Tudor
1 oct. 2018

Este intotdeauna necesar sa accepti cand o parte din viata ta a atins sfarsitul inevitabil.

Inchiderea usii, finalizarea capitolului, intoarcerea paginii – nu conteaza cum alegem sa il numim. Ceea ce conteaza este sa gasesti puterea de a lasa in trecut aceste parti din viata ta.

Este vorba despre imbratisarea adevarului: ceea ce s-a intamplat este incontrolabil. Ceea ce faci acum schimba totul.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care le inveti cand decizi sa nu mai lupti cu morile de vant si sa iti lasi destinul in mainile Universului.

1. Cele mai puternice schimbari se intampla in viata ta atunci cand te hotarasti sa preiei controlul asupra lucrurilor pe care le poti controla si sa permiti Universului sa se ocupe de toate celelalte lucruri incontrolabile.

2. Daca iti faci prea multe griji despre ceea ce ar putea fi si sa te intrebi despre ceea ce s-ar putea intampla, vei ignora si vei pierde complet ceea ce este. Nu uita ca momentul prezent este cel mai important.

3. Cand mintea ta este plina de griji, este greu sa faci diferenta dintre grija si realitate. Toate acestea sunt doar ganduri.

4. Cel mai mare obstacol in calea cresterii pe care va trebui sa il depasesti este chiar mintea ta. In momentul in care vei putea depasi asta, vei putea depasi orice.

5. Aproape totul va functiona din nou daca te vei deconecta pentru putin timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro. 

Foto: Shutterstock.com