Lucruri pe care barbatii le fac doar atunci cand iubesc cu toata inima

semne ca te iubeste
1
De Cristina Tudor
25 mai 2019

Ce face un barbat pentru dragostea adevarata? Iata cateva lucruri care arata cand el este complet indragostit de tine.

Daca si partenerul tau face asta, felicitari! Esti o norocoasa! Te iubeste cu adevarat.

Afisarea publica a afectiunii se poate manifesta diferit de la barbat la barbat. Aceasta ar putea fi mai usoara pentru anumiti barbati dar, de obicei, atunci cand un barbat face aceste lucruri atunci inseamna ca el este cu adevarat serios in ceea ce priveste dragostea pe care o simte pentru tine.

Este nevoie de o foarte mare vulnerabilitate pentru ca un barbat sa arate ce simte cu adevarat, fara sa isi ascunda emotiile din cauza unor acorduri sau reguli sociale.

Ce face un barbat pentru dragostea adevarata? Iata cateva lucruri care arata cand el este complet indragostit de tine:

1. Te asculta.

Barbatii se comporta ca niste copii in jurul femeilor pe care le iubesc. Cand este vorba despre o dragoste adevarata, ei sunt implicati trup si suflet in acea relatie. Tot ce le spui are importanta pentru ei.

Cu toate aceasta, ascultarea nu inseamna neaparat si intelegere. Un barbat care te iubeste cu adevarat va asculta si va intelege cuvintele si gandurile tale.

2. Lupta pentru dragostea voastra

Fiecare relatie necesita munca si lupte venite din partea ambilor parteneri. Daca te iubeste cu adevarat, atunci el va lupta pentru tine. Va face tot ce ii sta in puteri pentru a iti pune zambetul pe buze si a te vedea cu adevarat fericita. Va investi timp in aceasta relatie, asigurandu-se ca vorbiti deschis si sincer despre fiecare situatie dificila cu care va confruntati.

Aceste discutii sunt semne ale unei relatii sanatoase si amandoi trebuie sa gasiti solutii pentru a vindeca acolo unde exista probleme si mici rupturi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Instagram – @made_able