5 semne prin care partenerul tau iti arata ca te iubeste si 5 semne care ii pun sentimentele la indoiala

1
De Alice Papuc
15 dec. 2022

Tu cunosti aceste semne?

Oricat ti-ar spune ca te iubeste, in final faptele sunt cele care iti demonstreaza sentimentele lui pentru tine. Dar cum stii mai exact la ce anume sa fii atenta? Iata 5 semne prin care partenerul tau iti arata ca te iubeste. Pentru a clarifica si mai mult lucrurile, vom exemplifica si 5 semne care ii pun sentimentele la indoiala. Bineinteles, la finalul zilei, cel mai important este modul in care tu te simti alaturi de partenerul tau.

Semne ca partenerul tau te iubeste:

Isi petrece alaturi de tine o buna parte din timpul sau

Atunci cand iubesti pe cineva, iti face placere sa petreci timp in compania acelei persoane. Nu, nu trebuie sa stati impreuna 24/24, dar este un sentiment extrem de placut atunci cand cel pe care il iubesti isi face timp pentru tine. Daca vrea sa va vedeti chiar si atunci cand are un program extrem de incarcat, este un semn bun pentru tine si relatia voastra.

Depune un efort

Atunci cand partenerul tau te iubeste, simti efectiv ca acesta depune un efort. Incearca sa comunice in mod deschis cu tine, este atent la lucrurile care iti plac, iti pune intrebari si incearca sa iti faca mici surprize. Acestea sunt cele mai bune semne prin care partenerul tau iti arata ca te iubeste: atunci cand simti ca este interesat cu adevarat de tine.

Este vulnerabil atunci cand este cu tine

Barbatii au stiut dintotdeauna ca trebuie sa fie puternici si sa nu isi arate niciodata punctele slabe. Daca partenerul tau isi permite sa fie vulnerabil atunci cand este cu tine, el are cu adevarat incredere in tine.

Vrea sa faca ceva frumos pentru tine

Fie ca vorbim despre gesturile mici, precum faptul ca nu te lasa sa ridici nimic atunci cand esti cu el, fie ca vorbim despre lucruri mai mari, precum modul in care este alaturi de tine cand ai nevoie, simti efectiv ca partenerul tau vrea sa faca ceva frumos pentru tine. El este cel care vrea sa se asigure ca esti bine si fericita. Ce poate fi mai frumos de atat?

Isi planifica viitorul alaturi de tine

Planurile lui de viitor te includ automat si pe tine. Daca vorbiti despre modul in care veti petrece sarbatorile, despre cum veti achizitiona o locuinta sau despre toate vacantele pe care vreti sa le faceti, este clar ca partenerul tau iti este devotat.

Cei trei factori care determina daca un barbat este pregatit sa te ceara in casatorie

Semne care ii pun sentimentele la indoiala:

Nu simti ca este devotat fata de tine

Acest fapt nu face referire doar la fidelitate. Devotamentul unui barbat poate fi demonstrat si prin cat de atent este cu tine si prin modul in care te face sa te simti alaturi de familia lui, spre exemplu. Modul in care partenerul tau te sustine este extrem de important. Daca simti ca nu te poti baza niciodata pe el, s-ar putea ca sentimentele lui pentru tine sa nu fie atat de puternice.

Nu este sincer cu tine

Daca partenerul tau nu este sincer cu tine si iti ascunde lucruri, s-ar putea ca relatia voastra sa nu fie atat de solida pe cat ai vrea sa fie. Este un semn clar ca mai aveti de lucru la capitolul incredere.

7 lucruri mai rele decat inselatul intr-o relatie

Nu face ceea ce promite

In acelasi registru, daca partenerul tau iti promite lucruri iar acestea nu sunt realizate, vei ajunge sa nu mai ai incredere in el. Este momentul sa porti o discutie serioasa cu el despre voi si despre sentimentele pe care le are fata de tine.

Nu este atent la ceea ce spui

Simti ca porti o conversatie cu el si nu este cu adevarat atent? Ti se pare adesea ca mintea lui este in cu totul alte parti? S-ar putea ca el sa nu fie atat de interesat de lucrurile pe care i le impartasesti. Desigur, exista momente cand fiecare om este obosit. Dar trebuie sa fii atenta ca aceste lucruri sa nu se intample in mod frecvent.

5 moduri prin care sa nu mai atragi manipulatori in viata ta

Te simti mai mult ca o optiune

Tu stii cel mai bine cum te simti in relatia voastra. Este momentul sa fii sincera cu tine. Daca te simti mai mult ca o optiune si nu ca o prioritate in viata lui, poate ca este momentul sa te gandesti daca sentimentele lui fata de tine sunt cu adevarat sincere.

Foto: Instagram/@emitaz