5 moduri subtile care iti arata ca l-ai gasit pe cel de care sufletul tau are nevoie

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2022

El este alesul inimii tale. Alaturi de el vei merge mana de mana pe acest drum al vietii.

Uneori dragostea adevarata vine in viata ta si te ia pe nepregatite. Iti coloreaza cerul in cele mai frumoase nuante si, putin cate putin, te schimba si te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta… iar, intr-o zi, iti vei da seama ca viata ta s-a schimbat complet. Pentru ca, de data aceasta, totul este diferit.

Iata care sunt acele semne subtile, dar importante, care iti arata ca in sfarsit l-ai gasit pe cel de care sufletul tau are nevoie:

1. In viata ta este liniste

Nu iti mai faci griji absolut deloc. Cand te gandesti la relatiile din trecut, la cele care nu au functionat, iti dai seama cat de agitata si de stresata erai. Cate griji iti faceai… Acum, in viata ta este o liniste incredibila. Iar totul pare atat de usor, de natural si de simplu.

2. Puteti sta in liniste si sa va simtiti confortabil unul cu celalalt

Chiar daca sunteti in aceeasi casa, faceti lucruri diferite si nu vorbiti unul cu celalalt. Poate ca unul gateste si celalalt impatureste haine. Sau unul se uita la un film si celalalt citeste o carte. Tacerea este frumoasa pentru ca doua persoane isi vad de treburile proprii suficient de aproape una de cealalta incat sa simta in continuare dragostea care le uneste.

3. Stilurile voastre de comunicare se potrivesc in momentele dificile

Sunteti amandoi in aceasta echipa, nu luptati niciodata unul impotriva altuia. Chiar daca nu veti fi mereu pe aceeasi lungime de unda, veti fi dispusi sa ascultati, sa acceptati parerile diferite pe care le aveti si sa faceti compromisuri astfel incat sa va rezolvati problemele.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com