7 semne ca ti-ai gasit sufletul pereche

1
De Alice Papuc
14 oct. 2022

Atunci cand te gandesti la tipul de partener pe care ti-l doresti, trebuie sa stii cum ar arata o relatie alaturi de sufletul tau pereche.

Iata 7 semne care te vor ajuta sa intelegi ca ti-ai gasit sufletul pereche

Cei mai multi dintre oameni ajung sa stea intr-o relatie nepotrivita pentru mult prea mult timp. Suporta abuzuri din partea partenerului, nu au parte de intimitate, de loialitate, ajung sa se simta frustrati si chiar deprimati. O relatie sanatoasa nu arata asa.

Atunci cand te gandesti la tipul de partener pe care ti-l doresti, trebuie sa stii cum ar arata o relatie alaturi de sufletul tau pereche.

Iata 7 semne care te vor ajuta sa intelegi ca ti-ai gasit sufletul pereche:

1. Te simti conectata cu acea persoana la nivel spiritual

Ce inseamna mai exact acest lucru? Atunci cand esti cu sufletul tau pereche, exista o conexiune intuitiva intre voi, pe care nu o poti explica in cuvinte. De exemplu, poate parea ca aveti capacitatea de a termina propozitia celuilalt, va puteti simti energia unul altuia chiar si atunci cand nu sunteti impreuna si impartasiti o viziune comuna asupra vietii.

2. Isi face simtita contributia in viata ta

Sufletul pereche te inspira si te face o persoana mai buna. Acesta se bucura cand ai succes. Este cel mai bun prieten al tau si este acolo pentru tine atat in vremuri bune, cat si in vremuri grele. El este cel mai mare sustinator al tau. Lucreaza alaturi de tine, nu impotriva ta.

3. Vei experimenta mai multa pace si mai multa libertate

Atunci cand esti intr-o relatie cu sufletul tau pereche, este firesc sa poti petrece timp singur sau cu prietenii tai si sa-i permiti partenerului sa faca acelasi lucru. Sufletele pereche nu trebuie sa se controleze unul pe celalalt si nici sa devina gelosi pe persoanele cu care vorbesti sau pe o iesire cu prietenii tai.

Mai mult decat atat, partenerul te va incuraja sa ai o seara cu fetele in oras. Si pentru ca este sufletul tau pereche, poti avea incredere deplina in el.

4. Comunicati usor unul cu celalalt

Atunci cand ti-ai intalnit sufletul pereche este usor si natural sa vorbesti despre orice subiect. Nu te simti niciodata judecata si nu stai cu teama ca vei spune ceva gresit. Acesta te pretuieste si vrea sa te exprimi liber si autentic.

Certurile cu sufletul tau pereche sunt rare. Bineinteles, nu este obligatoriu sa fiti de acord in orice privinta, dar nu simti nevoia sa tipi si nu ajungi sa fii atat de suparata pe partenerul tau incat sa iti doresti, pur si simplu, ca acesta sa dispara din viata ta.

Sufletul tau pereche are capacitatea sa-si asume responsabilitatea pentru greseala facuta si sa nu arunce vina pe tine sau pe alte persoane. El este dispus sa actioneze si sa rezolve problema dintre voi.

Cuvinte toxice pe care nu trebuie sa i le spui partenerului tau

5. Este disponibil din punct de vedere emotional.

Sufletul tau pereche este deschis si gata sa te iubeasca, exact asa cum iti doresti si cum meriti sa fii iubita. El este dispus sa impartaseasca ceea ce simte si te inspira sa faci acelasi lucru.

6. Isi doreste un parteneriat

Cand ti-ai gasit sufletul pereche, intre voi este mai mult decat o relatie. Este un adevarat parteneriat. Sufletul pereche isi doreste sa va construiti o viata impreuna. Acesta te sprijina sa fii cea mai buna versiune a ta. El vede persoana minunata care esti si te iubeste neconditionat.

Astfel, iti permite sa fii cu adevarat tu insati. Este atat de recunoscator ca esti parte din viata lui si iti demonstreaza acest lucru in mod regulat.

Zodiile opuse chiar sunt suflete pereche? Care este parerea unui astrolog

7. Te apreciaza pe tine si relatia voastra

Sufletul pereche te respecta pe tine si iti respecta nevoile. Te accepta exact asa cum esti, fara sa incerce sa te schimbe. Fiecare lucru din relatia voastra, de la viata sexuala si pana la impartirea finantelor, se aliniaza cu usurinta.

El trateaza relatia voastra ca si cum ar fi o entitate. Astfel, se angajeaza sa dezvolte relatia dintre voi, chiar de la bun inceput.

Psihologii dezvaluie 4 sacrificii pe care nu ar trebui sa le facem in relatiile de cuplu

Ofera-ti un minut sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi o relatie ca cea pe care tocmai am descris-o. Ce ar putea fi mai bine de atat? Momentul in care iti gasesti sufletul pereche merita tot efortul depus.

Foto: depositphotos.com