Cele 3 iubiri prin care trece (aproape) orice femeie

1
De Alice Papuc
23 ian. 2023

Ai auzit vreodata de teoria celor 3 iubiri? Conform acesteia, te vei indragosti pana peste cap de 3 ori in viata.

Aceste 3 relatii vor fi relatiile care iti vor consolida caracterul si care te vor ajuta sa evoluezi. Mai mult decat atat, teoria celor 3 iubiri releva faptul ca inima ta va fi franta pana ce vei ajunge la a treia iubire, cea care este iubirea ta „adevarata”. Cand vei ajunge la aceasta persoana, pur si simplu vei sti. Vei sti ca este sufletul tau pereche, persoana care iti este menita.

In viata unei femei exista 3 iubiri semnificative. Vor fi 3 relatii care o vor marca pe ea si parcursul ei. 3 relatii care ii vor arata cine este cu adevarat, o vor schimba si o vor face sa experimenteze sentimente pe care nu le credea posibile. Pentru ca oricat nu iti doresti sa admiti acest lucru, relatiile isi lasa amprenta in viata ta.

Descopera care sunt cele 3 iubiri prin care trece (aproape) orice femeie!

 

Prima iubire – relatia ideala, in care simti ca nimic rau nu se poate intampla

Acest tip de iubire este iubirea pe care o experimentezi cand esti foarte tanara, cel mai probabil in liceu. Este acea iubire inocenta, in care viata pare roz si in care simti ca totul este posibil. Razi, te distrezi si iti faci amintiri frumoase alaturi de partenerul tau.

Cu toate acestea, viata isi urmeaza cursul firesc. Aceasta relatie ajunge sa nu tina tocmai din considerentele diferite pe care cei doi parteneri nu le iau in calcul. Fie ca este vorba despre maturizare, planuri diferite de viitor sau chiar distanta. Partenerii merg fiecare pe propriul drum, pastrand amintirile unei relatii copilaresti, inocente, care a fost exact ce au avut nevoie la acel moment. Aceasta relatie te face sa descoperi mai multe lucruri despre tine si te ajuta sa experimentezi.

Achizitionarea unei locuinte ca tanar pana in 25 de ani. Lucruri pe care nu ti le spune nimeni

A doua iubire – o relatie cu adevarat complicata

In general, a doua iubire pe care femeile o experimenteaza este acea iubire care iti arata fata mai putin frumoasa a unei relatii. Este o relatie complicata, plina de suisuri si de coborasuri. Vei crede ca faci alegeri complet diferite fata de prima ta iubire, insa in realitate esti, in continuare, intr-o perioada in care te descoperi pe tine. Inveti lectii importante despre viata si despre propria persoana. In general, aceasta relatie este una care te face sa suferi: fie ca te lovesti de minciuni, dezamagiri, manipulare sau chiar abuz.

A doua iubire poate fi un ciclu pe care il vei tot repeta. De ce? Pentru ca te vei gandi ca acum lucrurile vor merge mai bine. Ca vei actiona diferit. Ca partenerul tau te va aprecia mai mult. Cu toate acestea, lucrurile nu vor decurge asa cum iti doresti. Tot acest roller coaster emotional te va consuma. Vei simti ca ai pierdut timp, energie si sentimente.

In realitate, nu ai pierdut nimic si nu esti nevoita sa ramai langa nimeni. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un proces de invatare. Datorita acestei relatii vei invata sa te alegi pe tine. Vei invata ca nu toti oamenii au intentii bune si vei sti cum sa te feresti, pe viitor, de manipulatori emotionali.

Ce reprezinta familia pentru un narcisist si cum iti dai seama ca exista o astfel de persoana in familia ta

A treia dragoste – relatia pe care nu credeai ca o vei incepe

Aceasta este cea mai importanta dintre cele 3 iubiri prin care trece (aproape) orice femeie. Este acea relatie pe care nici nu credeai ca o vei incepe. Cel mai des, aceasta iubire apare intr-un moment in care te focusezi doar pe tine. Este o iubire care apare „din senin”, cand te asteptai cel mai putin.

7 obiceiuri mici care te fac mai atractiva. Nu ai ghici aceste lucruri!

Alaturi de partenerul tau, lucrurile sunt atat de firesti incat par aproape ireale. Aceasta este relatia care te va vindeca si te va scapa de temeri. Este o relatie in care pornesti fara niciun fel de asteptare – iti doresti, pur si simplu, sa experimentezi si sa te simti bine. Cu toate acestea, vei avea parte de mai multa iubire decat ai visat vreodata. Este relatia care, de obicei, duce catre casatorie si catre fericirea pe care ti-o doresti cu adevarat. Chiar daca nu erai constienta ca iti doresti aceste lucruri. In aceasta relatie vei deveni cea mai buna versiune a ta.

Foto: depositphotos.com