7 obiceiuri mici care te fac mai atractiva. Nu ai ghici aceste lucruri!

1
De Alice Papuc
15 ian. 2023

Tu stiai aceste lucruri?

Atunci cand te gandesti la atractivitate, probabil ca iti vin in minte mersul la sala, rutina de ingrijire a pielii sau hainele pe care le porti. Cu toate acestea, exista lucruri mult mai facile pe care le poti face si care vor produce cu adevarat o diferenta. Iata care sunt acestea!

Fa-le surprize oamenilor

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: ai o zi proasta si primesti un buchet de flori de la partenerul tau, fara niciun motiv. Nu este nici aniversarea voastra, nici ziua ta de nume, nimic special. Acesta vrea doar sa iti faca o surpriza si sa te faca sa te simti iubita. Cat de fericita te-ai simti in acel moment? Acelasi principiu se aplica si pentru cei din jurul tau.

Fa-le oamenilor surprize. Nu conteaza cat de mici sunt acestea. Un gest mic, venit din inima, va provoca intotdeauna o bucurie.

Cum realizezi cocul dezordonat, cea mai in voga coafura de pe TikTok

Nu te teme sa spui „nu”

Daca nu iti doresti un lucru, nu te teme sa spui „nu”. Refuza o invitatie atunci cand nu simti ca iti doresti sa participi. Ai incredere in tine ca nimic rau nu se va intampla. Oamenii din jur ii respecta pe cei care au incredere in ei si isi pretuiesc timpul.

Chiar daca nu te asteptai la asta, sa spui „nu” este unul din acele obiceiuri mici care te fac mai atractiva. Oamenii vor vedea ca esti o persoana asumata, sincera si care are prioritati.

Fii politicoasa

Spune intotdeauna „multumesc” si „te rog”. Saluta atunci cand tocmai ai intrat intr-o incapere. Tine usa pentru un strain. Aceste obiceiuri mici te fac mai atractiva decat te-ai astepta.

Greseli de stil care iti confera un aspect „ieftin”. Cum sa le eviti

Invata de la cei care sunt mai buni decat tine

In zilele noastre, oamenii se tem sa afirme ca cineva este mai bun. Pun propriul ego mai presus de orice si rateaza oportunitati de dezvoltare personala sau profesionala.

Renunta la ego si invata de la cei care sunt mai buni decat tine. Daca iti doresti sa fii cel mai bun, trebuie sa inveti de la cei mai buni. Sa fii curioasa in mod constant. Sa te autoeduci zilnic. Doar asa vei ajunge sa reusesti. Iar increderea pe care o vei capata in tine te va face extrem de atractiva.

Pastreza-ti calmul

Oamenii care isi pastreaza calmul in situatii limita sunt oameni extrem de apreciati, care castiga respectul celor din jur. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: cineva este extrem de nervos si isi descarca nervii pe tine. Tipa la tine si se asteapta ca tu sa cedezi imediat. Sa te enervezi la randul tau si sa porniti o discutie contradictorie. In schimb, tu iti pastrezi calmul si arati ca esi o persoana echilibrata. Ia-ti un minut si gandeste-te la lucrul care l-a enervat atat de rau pe cel de langa tine. Pastreaza conversatia drept una calma, concentrata pe solutionarea problemei.

Acest lucru te ajuta sa comunici mult mai bine cu cei din jurul tau si, in final, sa creezi o legatura mai puternica.

Invata sa vorbesti in public

De cele mai multe ori, oamenii sunt speriati sa vorbeasca in public. Se emotioneaza, se tem ca vor face greseli si devin chiar anxiosi. O persoana care va avea incredere in sine si va tine un discurs impecabil, va deveni automat o persoana mai atractiva pentru cei din jur.

Vorbitul in public nu este usor nici pentru tine? Exista multe cursuri pe care le poti urma. Te poti inscrie la un curs de actorie sau poti urmari videoclipuri de tip Ted Talks pe Youtube.

Fa-ti timp pentru tine

Timpul este singura resursa pe care nu o vei putea recupera niciodata. Aloca-ti timp pentru tine atunci cand ai nevoie. Fa ceea ce iti place cu adevarat. Ia o pauza cand ai nevoie.

Achizitionarea unei locuinte ca tanar pana in 25 de ani. Lucruri pe care nu ti le spune nimeni

Aminteste-ti ca lucrurile care te fac cu adevarat atractiva nu tin doar de aspectul fizic. Da, poti avea un corp lucrat la sala si un machiaj perfect. Cu toate acestea, la finalul zilei, inima si obiceiurile tale sunt acele lucruri care conteaza cu adevarat.

Foto: Freepik.com