Iata ce simte sufletul tau cand iubesti persoana potrivita

1
De Cristina Tudor
25 aug. 2022

Cand gasesti persoana potrivita, indiferent de cat de dureros va fi capitolul prin care treci, vei gasi intotdeauna drumul inapoi catre ea.

Pentru ca vei sti ca ea va fi acolo, cu bratele deschise, si pregatita sa duca bataliile alaturi de tine. Si ca impreuna sunteti mai puternici.

Iubirea nu este numai despre fluturi in stomac si petale de trandafiri. Nu toate momentele sunt ca in paradis. In viata de cuplu nu este numai lapte si miere. Nu… nu este deloc asa cum societatea si media ne fac sa credem… este mult mai bine decat atat. Este real.

Pentru ca iubirea aia din filme este o iubire de basm. Este doar fantezie. Este o carte cu file de poveste. Un vis cu ochii deschisi. Un concept hollywoodian. O versiune comercializata a ceea ce este dragostea adevarata.

Cand te indragostesti de persoana potrivita, nu te astepta sa vezi lumea roz. Primul sarut nu va fi cu o melodie pe fundal. Nu va exista un panou in spatele vostru pe care sa scrie mare „Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti.”

Dragostea adevarata nu este un basm. Este o urcare pe munte ce supravietuieste furtunilor si viscolului. Creste separat si impreuna zi de zi, clipa de clipa astfel voi incat sa va gasiti drumul unul spre sufletul altuia. Este o lupta continua care iti testeaza puterea, rabdarea si iubirea adevarata. Este o furtuna ce iti inunda inima din cand in cand. Argumentele te fac sa te indoiesti de tine si de voi. Dragostea adevarata are nevoie de spatiu si de timp petrecut singur. Dragostea adevarata vine cu fericire, dar si cu momente mai putin frumoase. Cu lacrimi si cu certuri. Cu dorinta de a face compromisuri pentru a merge mai departe.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com