Semne care iti arata ca esti iubirea vietii lui, chiar daca nu iti spune

1
De Georgiana Dorobantu
28 sept. 2022

Barbatii nu vorbesc despre sentimentele lor la fel de deschis cum o fac femeile. Iar din aceasta cauza, uneori este dificil sa-ti dai seama daca partenerul tau este cu adevarat indragostit de tine sau doar se bucura de compania ta.

Desi unii barbati sunt „misteriosi” cand vine vorba de iubire, exista unele semne care le dezvaluie fara urma de indoiala sentimentele.

Iata cateva semne care iti arata ca te considera marea lui iubire, chiar daca nu ti-a spus acest lucru:

Foloseste si alte cuvinte in afara de „te iubesc” pentru a descrie ce simte pentru tine

Atunci cand iti spune ce simte pentru tine, simti ca o face din inima. Foloseste afirmatii precum „te ador” sau „sunt obsedat de tot ceea ce faci”. Cu alte cuvinte, exista mai multe modalitati prin care iti spune cat de mult te iubeste.

Psihologii dezvaluie 5 semne neasteptate ca ti-ai intalnit marea dragoste

Iti sugereaza sa-i cunosti familia

Sa faci cunostinta cu parintii iubitului tau este un pas major si terifiant intr-o relatie. Dar poate fi si mai frustrant atunci cand barbatul cu care formezi un cuplu de luni bune pare sa fie reticent in a te prezenta parintilor lui. Prin urmare, daca iubitul tau este cel care initiaza acea intalnire dificila si potential stanjenitoare cu parintii lui, este un semn clar ca esti extrem de importanta pentru el.

Observi ca te priveste adesea

Uneori cand te uiti la el, observi ca te priveste intr-un anumit fel, cu un tip de afectiune care i se citeste pe chip. Nu face asta doar pentru ca esti frumoasa, ci pur si simplu te soarbe din priviri pentru ca este indragostit pana peste cap. Este un semn care iti arata cat de mult te iubeste si cat este de fericit ca esti alaturi de el.

Este complet diferit in pat, fata de cum era cand v-ati cunoscut

Daca la inceputul relatiei sexul se rezuma la a va cunoaste mai bine corpurile, la a descoperi ce va place si ce nu, sexul dintre doua persoane care se iubesc devine mult mai intim si armonios. Barbatii, in special, isi schimba comportamentul sexual atunci cand sunt indragostiti – initiaza contactul vizual, acorda mai mult timp preludiului si nu se grabesc. Diferenta dintre dorinta si iubire este una majora si vei observa aceste diferente in dormitor, inainte de a vedea oricare alte semne.

Ce sa nu-i spui niciodata partenerului tau, potrivit specialistilor in relatii

Depune efort in relatia voastra

Este dispus sa aiba grija de tine atunci cand ai nevoie si sa iti ofere spatiu cand ai nevoie. Va spala vasele si va strange in urma ta cand tu nu poti sau esti ocupata, fara sa considere ca iti face o favoare. Iar daca nu are un talent deosebit pentru treburi casnice sau gatit, se va stradui sa invete. Incearca permanent sa invete lucruri noi si sa faca tot ce este necesar ca sa va fie bine. Nimic nu i se pare un efort daca scopul este sa-ti demonstreze ca merita sa fie alaturi de tine.

Vrea sa petreaca timp cu tine, intr-un mod care este uneori nonsexual

Isi doreste sa fie in preajma ta tot timpul. Fiecare aveti propria viata, bineinteles, dar atunci cand aveti timp liber, prefera sa-l petreceti doar voi doi, impreuna, in loc sa mergeti la o petrecere sau intalniri cu prietenii comuni. Si chiar daca viata voastra sexuala este grozava, el apreciaza toate acele momente petercute cu tine, fie ca urmariti un film bun sau va plimbati prin parc.

Semne ca inteligenta este principalul lucru care te atrage la un barbat

Ti-a spus totul despre el

Barbatilor le este de multe ori dificil sa-si deschida sufletul in fata femeilor, prin urmare ar trebui sa apreciezi daca te afli intr-o relatie cu un partener care iti vorbeste despre secretele, temerile sau emotiile lui. Iar un barbat care face asta este in mod clar foarte indragostit si simte ca se afla intr-o relatie care va dura pentru tot restul vietii.

Foto: depositphotos.com