Nu ii mai cauta scuze. Daca te-ar fi vrut, ti-ar fi facut loc in viata lui

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2022

Barbatul care te iubeste cu adevarat iti va arata in fiecare zi cat esti de importanta pentru el.

Unul dintre lucrurile pe care femeile il fac foarte bine este sa le gaseasca scuze barbatilor din vietile lor. Din prea multa iubire, se intampla uneori sa nu vezi lucrurile evidente din fata ta. Daca si tie ti s-a intamplat acest lucru, atunci acest articol este pentru tine.

Ti s-a intampla sa iti pui sufletul pe tava, sa te deschizi, sa iti dai voie sa fii vulnerabila si la schimbi sa primesti doar frimituri?

Ti s-a intamplat sa pui pe cineva pe primul plan in viata ta, iar la schimb sa primesti o simulare de afectiune data cu portia?

Ti s-a intamplat sa ti se promita, sa faci planuri, sa ti se dea sperante ca mai apoi sa ti se traga presul de sub picioare desi tu ti-ai onorat intotdeauna promisiunile?

Daca ai raspuns la toate aceste intrebari cu DA, atunci e posibil sa fii indragostita de un barbat indisponibil emotional, care nu te vrea cu adevarat, ci doar atunci cand, cum si daca are chef.

Motivele pentru care treci printr-o astfel de experienta sunt diverse si, asa cum spuneam, ne pricepem foarte bine sa le gasim scuze oamenilor care se poarta asa cu noi.

Sigur, e obosit. Are multe pe cap. E trist. E ingandurat. Are mult de munca sau de invatat.

Atunci cand ii gasesti astfel de scuze, vreau sa privesti in interior si sa te gandesti la tine. Si tu esti obosita. Si tu ai multe pe cap.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com