5 semne puternice ca e timpul sa pui capat relatiei si sa mergi mai departe

1
De Cristina Tudor
25 mai 2022

Multe persoane raman in relatii privind poate cu speranta la posibile schimbari din viitor, poate din confort, poate din lipsa unor alte optiuni cel putin la momentul respectiv.

Sunt insa unele semne clare care indica faptul ca o relatie nu merge, nu poate avea viitor in acel format si poate cel mai important, devine toxica pentru cel putin unul dintre parteneri. Iata care sunt acele semne puternice ca este timpul sa pui capat relatiei si sa mergi mai departe, catre noi inceputuri.

Realizezi ca te straduiesti sa il convingi sa te iubeasca

Dincolo de cuvintele pe care le spune, gesturile tradeaza insa realitatea si adevarul sentimentelor sale. Asadar poti observa cu usurinta cand acele gesturi tandre, romantice, care arata ca ii pasa, ca este prezent in relatie, au disparut si incepi sa te intrebi de ce.

Daca simti ca te chinui sa fii mai buna, sa ii demonstrezi ca ai multe calitati, sa ii oferi afectiune desi te respinge, in speranta sa ii dovedesti ca sunt atatea motive pentru care sa te iubeasca, foarte probabil ca nu este el partenerul pentru care merita sa lupti.

Incerca sa te schimbe

Primele semne sunt date de atitudinea critica, in care tot felul de nemultumiri sunt indreptate catre tine, spunandu-ti ca ai putea mai bine, ca ai putea sa fii altfel decat esti. Sau poate ca iti tot sugereaza ca ii place o altfel de femeie si ca si tu ai putea deveni astfel.

Nimeni nu merita sa te schimbe in ceea ce nu esti si nici nu vrei sa fii, cu atat mai mult cu cat schimbarea nu este pentru tine. Sigur, fiecare evoluam si cumva timpul ne schimba, insa sensul acestor schimbari trebuie sa fie in armonie cu valorile noastre interioare si sa fie facute pentru noi, nu pentru altii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: pexels.com