4 convingeri pe care e bine sa le ai daca vrei sa atragi dragostea adevarata in viata ta

1

Exista cu adevarat dragostea adevarata? Si daca da, ce mentalitate ne pregateste sufletul pentru a avea parte de o uniune atat de frumoasa si armonioasa?

Dragostea este mai mult decat intalnirea dintre doua persoane. Ea are o componenta spirituala, aproape fantastica. Nimeni nu o poate defini sau explica si totusi exista peste tot in jurul nostru.

Totusi, exista credinte cheie pe care trebuie sa le ai pentru a atrage dragostea adevarata in viata ta. Doar atunci cand mintea si sufletul tau sunt pregatite sa o primeasca vei atrage acea iubire de basm in viata ta.

Care sunt convingerile care te vor ajuta sa atragi aceasta poveste?

Esti demna de iubire neconditionata

Relatiile pe care le creezi sunt oglinzi ale ceea ce esti. Este legea atractiei. Prin urmare, relatiile sunt la fel de puternice ca si convingerile pe care le ai despre tine. Atunci cand crezi ca esti demn de iubire neconditionata, o vei primi.

Sa te iubesti pe deplin, chiar si cu imperfectiunile tale, este foarte important. Daca nu te iubesti pe deplin, cum te poti astepta ca altcineva sa o faca? Cand ajungi sa te iubesti neconditionat, crezi in propria ta valoare si ramai deschisa sa o primesti de la ceilalti, o vei face!

Capcana in care cad cele mai multe cupluri longevive, potrivit unui expert in relatii

Dragostea este in tine deja

Crede in tine insati! Trateaza-te asa cum ai vrea sa te trateze altcineva. Primul pas catre dragostea adevarata este ca tu sa te iubesti si sa te comporti ca atare.

Trateaza-te asa cum ai vrea sa te trateze iubitul tau. Gandeste-te la lucruri frumoase; spune cuvinte frumoase si pline de dragoste; fa lucruri grijulii. Daca te-ai simti jignita daca un prieten sau un iubit ti-ar spune asa ceva, atunci nu ti-o spune tie insati!

Exista partenerul potrivit pentru tine

Tiparele pe care le intalnim in relatii sunt mai putin despre cealalta persoana si mai mult despre noi insine. Ele ne ghideaza spre o lectie pe care trebuie sa mergem in interiorul nostru si sa o invatam. De exemplu, daca te simti ignorata sau neglijata intr-o relatie, poate ca te abandonezi pe tine insati la un anumit nivel. Priveste in interiorul tau si afla (ascultandu-ti intuitia) ce poti face pentru tine.

Atunci cand crezi ca poti gasi partenerul potrivit si ca prezinti aceleasi caracteristici pe care le cauti, vei fi mai aproape de dragostea adevarata.

11 adevaruri brutale despre relatii, pe care acesti oameni le-au invatat pe calea grea

Dragostea poate dura o viata

Una dintre cele mai mari limite pe care ni le punem cand vine vorba despre relatii e faptul ca nu mai credem ca ele pot sa dureze vesnic. Desigur, fiecare relatie are momentele ei dificile. Asa e viata. Luptele ne ajuta sa invatam si sa crestem. Dar, sa credem in capacitatea de a avea un partener unic, care sa ne sustina si sa ne iubeasca, care sa ne fie alaturi neconditionat, este important. De fapt, este vital pentru noi sa credem si sa ne aliniem cu adevarul acestei realitati pentru a putea sa o atragem si sa o traim.

Aceasta este magia vietii, sa crezi in bine si sa te straduiesti sa creezi cea mai buna viata posibila. Munca interioara va transforma intotdeauna lumea noastra exterioara. Cea mai mare parte a muncii pentru a avea o iubire pe viata se face inainte de a intalni persoana respectiva.

7 lucruri pe care terapeutul tau vrea sa le stii. Unele dintre acestea te vor surprinde

Abia cand iti vei insusi aceste credinte vei reusi sa simti dragostea la cel mai profund nivel si sa te bucuri de o relatie armonioasa si de durata. Lucreaza cu tine, singura sau cu ajutorul unui terapeut, pentru a schimba unele convingeri limitative pe care le-ai putea avea.

Foto: depositphotos.com