6 semne care iti arata ca te place, dar nu te iubeste

1
De Mara Ionescu
14 mai 2020

Aveti o relatie de ceva timp si crezi ca daca sunteti impreuna inseamna ca va si iubiti? Ei, bine, uneori lucrurile nu stau chiar asa. 

Fii atenta la aceste semne care iti arata ca te place, dar nu te iubeste! Este foarte important sa stii statusul relatiei voastre.

Trebuie sa stii ca exista o diferenta intre iubirea reala si iubirea aparenta. Ceea ce ti s-a parut a fi un vis la inceput, se poate destrama usor pe masura ce timpul trece. Tu iti iubesti partenerul, dar el te iubeste pe tine? 

6 semne care iti arata ca te place, dar nu te iubeste

Partenerul tau se simte bine cu tine, dar pastreaza distanta din punct de vedere emotional

Uneori, intr-o relatie, nivelurile de confort si compatibilitate raman la fel, dar iubirea care a existat la inceputul relatiei se poate stinge. Daca partenerul nu te iubeste, dar te place cu adevarat, este posibil sa pastreze relatia pentru ca se simte confortabil si pentru ca esti o companie extraordinara. Unora le place ideea de a fi impreuna cu cineva, chiar daca nu au sentimente profunde.

7 semne ca esti intr-o relatie cu un barbat cu suflet bun (care te adora)

Intotdeauna esti prima care spune „Te iubesc”

Dragostea este o punte minunata intre doi oameni si daca unul dintre ei nu raspunde cu aceeasi moneda, atunci dragostea nu mai exista. Este foarte important intr-o relatie sa spui “Te iubesc!”. Daca doar tu esti cea care spune acest lucru, poate ca ar trebui sa-ti analizezi mai atent relatia.

Nu te privesti niciodata in ochi atunci cand iti spune “te iubesc”

Se spune ca ochii nu mint niciodata. Poti spune multe lucruri despre sinceritatea unei persoane doar privind-o in ochi. Cea mai simpla metoda ca sa afli daca partenerul te iubeste este sa te uiti in ochii lui atunci cand spune cuvintele magice. Daca nu te poate privi in ochi atunci cand iti spune ca te iubeste, exista o mare posibilitate sa minta.

Inca ai indoieli cu privire la sentimentele partenerului pentru tine

Ce altceva mai poti spune atunci cand nici tu nu stii ce sentimente are partenerul pentru tine? Daca te iubeste vei simti asta, pentru ca te va pune pe primul plan si va face totul pentru tine. Te va accepta asa cum esti si iti va aprecia toate eforturile pe care le faci. Insa, daca aceste aspecte lipsesc din relatia ta, atunci acesta poate fi un semn ca partenerul nu te mai iubeste.

Inca te mai prezinta familiei ca pe o “prietena”

Familia este cel mai important element din viata unei persoane. Daca familia lui stie despre tine, atunci sunteti amandoi in aceeasi barca. Dar daca esti in continuare prezentata ca fiind o prietena, atunci cu siguranta lucrurile nu sunt atat de serioase pentru el cum ti-ai dori.

3 zodii stabile, pe care te poti baza intr-o relatie – Vor fi alaturi de tine la bine si la rau

Nu simti ca ai un loc special in inima lui

Nu faci parte dintre prioritatile lui? Atunci este o dovada clara ca nu te iubeste. Daca simti ca partenerul nu mai face niciun efort ca sa-si faca timp pentru tine sau hoinareste cu prietenii si colegii, este posibil ca intre voi doi sa existe o tensiune. Cel mai bine ar fi sa discutati si sa ajungeti la o concluzie.

Foto: Unsplash.com