9 lucruri pe care sa le lasi in trecut si sa o iei de la capat

1
De Cristina Tudor
8 mart. 2019

Este timpul sa faci o schimbare in viata ta. Este timpul sa lasi totul in spate, sa renunti la trecut, la durere, la insecuritate. Este timpul sa preiei fraiele vietii tale, sa dai pagina si sa incepi un nou capitol.

Este atat de greu sa te urnesti din loc… pana cand o faci. Cel mai mic pas conteaza. Si apoi iti vei da seama ca cel mai bun lucru pentru tine este sa te ridici de la pamant si sa mergi mai departe. Sa lasi trecutul in spate si sa te concentrezi pe momentul prezent.

In tine exista puterea de a lasa totul in spate, de a renunta la trecut, de a scapa de povara. Mai jos este o lista cu 9 lucruri pe care sa le lasi in trecut si sa nu te mai uiti inapoi.

1. Poti incheia o relatie daca simti ca ai nevoie sa faci asta. Poti pleca daca ai fost inselata, daca nu esti respectata, daca esti alaturi de o persoana toxica care te trage in jos. Ai dreptul sa alegi oamenii pe care sa ii pastrezi in viata ta – si aici nu ma refer doar la o relatie sentimentala, ci la toate tipurile de relatii pe care le creezi de-a lungul vietii tale.

2. Te poti ierta pentru toate greselile tale. Nu tine cu dintii de greselile facute. Totul s-a intamplat in trecut, nu mai poti schimba mare lucru. Invata-ti lectia si mergi mai departe pentru ca trecutul nu ar trebui sa iti defineasca viitorul.

3. Renunta la anxietate. Este greu, insa pana la urma vei gasi o cale. Lupta cu ea, esti mai puternica daca inveti sa ai incredere in tine si sa continui pe drumul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.