10 lucruri pe care sa ti le spui pentru a cultiva rabdarea in inima ta si a aduce linistea in sufletul tau

1
De Cristina Tudor
20 ian. 2022

Nu poti opri viitorul. Nu te poti intoarce in trecut. Singurul lucru pe care il faci este sa traiesti acum, in prezent. Pentru ca acum se intampla viata ta.

Lumea este asa cum esti tu in sufletul tau. Este asa cum gandesti, cum vezi si cum vrei sa devii. Asadar, totul tine doar de tine. Gaseste puterea sa te ridici de la pamant si sa iti alegi gandurile cu intelepciune. Gaseste puterea sa cultivi rabdarea in inima ta si sa aduci linistea in sufletul tau. Gaseste puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru a fi fericita.

Gaseste puterea de a trai cu zambetul pe buze. Iata ce trebuie sa iti spui atunci cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti, cand simti ca nu mai poti, cand nu reusesti sa vezi luminita de la capatul tunelului si cand nu mai gasesti puterea de a merge mai departe:

1. Nu poti opri viitorul. Nu te poti intoarce in trecut. Singurul lucru pe care il faci este sa traiesti acum, in prezent. Pentru ca acum se intampla viata ta.

2. Rabdarea este o expresie clara a increderii in propria persoane, a acceptarii, a serenitatii si a sigurantei ca va fi bine. Este un semn al puterii. Practic-o cat mai des.

3. Nu iti pierde timpul si energia luptand pentru a nu mai fi aici. Investeste timpul si energia luptand pentru a ajunge acolo unde iti doresti sa ajungi.

4. In loc sa te enervezi, gaseste si invata lectia. In loc sa simti invidie, simte admiratie. In loc sa iti faci griji, preia fraiele si actioneaza. In loc sa te indoiesti, ai incredere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.