10 lucruri pe care sa ti le spui pentru a opri furtuna din viata ta

1
De Cristina Tudor
20 ian. 2020

Si tu esti in cautarea curcubeului? Este fix in fata ta, trebuie doar sa mai mergi putin… sa treci de furtuna, de acesti nori negri si incarcati de haos.

Iata 10 lucruri pe care sa ti le spui in momentele dificile pentru a iti linisti mintea:

1. Lupt cu fiecare moment nu pentru ca urasc ce este in fata mea, ci pentru ca iubesc ce este in spatele meu – oamenii si iubirea adevarata pe care vreau sa ii protejez.

2. Orice s-ar intampla, aleg sa merg mai departe. Sa inteleg ca acesta este drumul meu. Sa stiu ca este un moment dificil, nu o viata dificila. Sa nu renunt.

3. Nu ma mai grabesc si imi las destinul in mainile Universului. Respir. Sunt acolo unde trebuie sa fiu. Fiecare pas pe care il fac, fiecare experienta pe care o traiesc… totul este necesar pentru a creste si a invata.

4. Uneori sunt atat de prinsa in incercarea de a realiza ceva maret inca uit sa mai observ toate lucrurile marunte care aduc magie in viata mea. Sunt binecuvantata. Sunt fericita.

5. Este alegerea mea sa fiu optimista. Este alegerea mea sa fiu cu zambetul pe buze. Este alegerea mea sa sper la un viitor mai frumos. Este alegerea mea sa imi doresc fericire in viata mea. Este alegerea mea sa traiesc asa cum vreau sa traiesc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.