Mesaje secrete din Univers: Semnificatia orelor fixe

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2018

Cand eram mici ne bucuram ca, daca ne uitam la ceas la ora fixa, sigur-sigur ne iubeste cineva. O joaca de copii cu radacini mai adanci si explicatii mai profunde, pe care abia astazi le putem intelege mai bine.

Vietile noastre sunt pline de numere cu semnificatii aparte: cifrele care alcatuiesc data nasterii, numarul strazii sau al casei in care locuim, data la care ne casatorim sau aducem pe lume un copil. Si multe alte numere banale aparent, care ne ies in cale in mod repetitiv: sumele de pe bonurile de cumparaturi, numerele de telefon, de masina, orele fixe sau duble la care ne uitam, fara sa vrem, la ceas. Unele numere par sa ne urmareasca de-a lungul vietii, astfel ca ne lovim de ele foarte des. Nimic nu e intamplator, spun numerologii.

Semnificatia orelor fixe: Fiecare numar transmite un mesaj

Numerele sunt un mod special prin care Universul ne comunica anumite lucruri. Daca intelegem semnificatia acestor numere, putem intra in legatura cu ingerii nostri protectori si putem descifra mesajele pe care le primim de la ei. Daca le acceptam cu sufletul deschis, beneficiem de protectie si ajutor nesperat. Asadar, iata ce inseamna daca te uiti la ceas mereu la ore fixe!

Ora 1.00: Ai incredere in tine si da startul unei noi aventuri!

Poate semnaliza momentul potrivit sa demarezi un nou proiect, o dieta sau sa faci altceva util pentru viitorul tau. Ai incredere in tine si da startul unei noi aventuri! Nu lasa egoismul sa te domine si fii altruista!

Ora 2.00: numar-simbol pentru dragoste, cuplu, pasiune, romantism

Este un numar-simbol pentru dragoste, cuplu, pasiune, romantism. Fa-ti timp sa zambesti, sa te admiri, sa te apreciezi mai mult pentru ceea ce esti si astfel vei atrage in viata ta energii pozitive. Cei singuri isi pot gasi curand jumatatea.

Ora 3.00: trebuie sa socializezi mai mult

Daca te uiti la ceas mereu la ora 3.00, trebuie sa socializezi mai mult, sa te exteriorizezi, sa vorbesti despre tine, sa iesi in oras cu rudele, prietenii, familia. Daca iti doresti un copil, e vremea sa discuti despre asta cu partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.