5 moduri de a atrage sufletul pereche la care ai visat dintotdeauna

1
De Cristina Tudor
14 dec. 2020

Tu esti singura persoana care sta in calea ta si a sufletului tau pereche, insa ai puterea de a schimba acest lucru.

Filmele, poeziile si basmele te-au facut mereu sa crezi ca exista un suflet pereche pentru fiecare dintre noi. Vezi si in viata reala acele cupluri perfecte pe care toata lumea este geloasa.

Ai cautat peste tot si ai facut tot ce ai putut dar, cu toate acestea, nu ai gasit persoana pe care ti-o doreai, acel suflet minunat care sa iti ofere finalul fericit. Ce s-a intamplat?

Exista o problema foarte mare care sta intre tine si sufletul tau pereche. Problema este o persoana… iar acea persoana esti chiar tu. Da, tu! Tu stai intre un prezent singuratic sau care nu te multumeste si un viitor fericit cu un om care este potrivit pentru tine.

Adevarul este ca nu trebuie sa mai incerci alte tehnici pentru a atrage persoana pe care o astepti. Trebuie doar sa incerci sa devii cea mai buna versiune a ta.

Asadar, nu este vorba despre gasirea partenerului potrivit… ci despre a fi partenerul potrivit. Sufletul tau pereche va aparea atunci cand vei ajunge sa ai cel mai frumos suflet si sa oferi cea mai pura iubire.

Iata cum poti atrage sufletul pereche la care ai visat intotdeauna:

1. Renunta la resentimentele din trecut

Daca nu renunti la ranile din trecut, vei fi intotdeauna incatusata de acestea. Trebuie sa ierti, sa uiti si sa renunti la trecut astfel incat sa te eliberezi de toate emotiile si energiile negative din sufletul si din jurul tau. Daca nu esti pregatita sa inchei un capitol dureros si sa mergi mai departe cu viata ta, nici partenerul potrivit nu va fi pregatit pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.