5 moduri de a inversa karma negativa si de a-ti elibera sufletul de toata durerea

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2018

Daca vrei sa creezi mai multa energie pozitiva in viata ta si sa inversezi karma negativa din jurul tau, citeste acest material deoarece avem noi cele mai bune solutii:

Ati auzit vreodata expresia „Roata intotdeauna se intoarce”? In general, karma respecta mai mereu acest principiu: energia pe care o emani in Univers se intoarce la tine la un moment dat. In timp ce nu putem modifica legile Universului, putem incerca sa facem ceva pentru a corecta karma negativa si a emite mai multe vibratii pozitive.

Daca vrei sa creezi mai multa energie pozitiva in viata ta si sa inversezi karma negativa din jurul tau, citeste acest material deoarece avem noi cele mai bune solutii:

1. Cere-ti scuze oamenilor pe care i-ai ranit

Este posibil ca uneori sa nu o faci cu intentie si sa ajungi sa spui lucruri dureroase catre oamenii de care iti pasa cu adevarat. Avem emotii complexe si opinii diferite, iar aceasta dinamica poate duce la neintelegeri si argumente tot mai dese (in special daca suntem intr-un cerc de oameni incapatanati). In momentul in care ai ranit pe cineva, cel mai bine ar fi sa iti ceri scuze astfel incat atat tu, cat si persoana respecta sa puteti merge mai departe cu vietile voastre. Poate ca urmeaza sa mergeti pe cai separate in viata, insa cel putin nu va mai exista energie negativa, ura sau poate chiar dispret intre voi.

2. Ofera iubire oamenilor din jurul tau

O modalitate eficienta de a inversa karma negativa este sa oferi cat mai multa iubire cu putinta – chiar daca unii oameni nu raspund cu aceleasi sentimente. Oamenii sensibili, cu iubire in inima, vor accepta cu sufletul deschis iubirea ta si iti vor oferi si ei, la randul lor, iubire si energie pozitiva. Gandeste-te la cat de diferita ar fi lumea daca ne-am iubi unul pe altul fara limitari sau conditii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com