Multumeste Universului pentru toate usile inchise. Asa te protejeaza de lucrurile care nu iti sunt destinate

1
De Cristina Tudor
18 aug. 2019

Cand o usa se inchide, alta se deschide. Insa de multe ori privim cu atat de mult regret si durere la prima usa inchisa incat nu reusim sa o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Iata cateva motive pentru care obstacolele, rugaciunile fara raspuns si usile inchise sunt adevarate binecuvantari deghizate:

1. Sunt unelte ale destinului care te fac sa iti schimbi directia si sa gasesti alte usi pentru viitorul tau. Mainile destinului te indruma spre o alta directie care este mult mai buna pentru tine si care iti va aduce fericire garantata.

2. Te invata cum sa renunti la ce nu poti avea si sa accepti ca anumite lucruri pot fi luate de langa tine si, indiferent de cat de mult ti-ai dori, nu poti face nimic in privinta asta.

3. Te invata ca stand in fata usilor inchise este doar o pierdere de timp deoarece nimeni nu le va deschide pentru tine… in plus, sufletul tau va avea de suferit.

4. Sunt o adevarata lectie de viata deoarece te fac sa realizezi ca, indiferent de varsta pe care o ai si experienta de viata, inca nu stii ce este mai bine pentru tine.

5. Iti ofera pacea mintii pentru ca incepi sa intelegi ca nu poti sa te intorci in trecut si sa fortezi lucrurile sa fie asa cum erau odinioara.
6. Iti amintesc de toate celelalte usi inchise care nu au dus la nimic frumos in viata ta; acum intelegi ca acestea au fost inchise pentru un motiv si iti dai seama cat de recunoscatoare esti ca nu s-au deschis la momentul la care tu voiai.

7. Te obliga sa iesi din zona de confort si sa incerci toate cheile la usi diferite pana cand una dintre acestea se va deschide.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.