Nu alerga niciodata dupa un barbat! Cum sa te lasi cucerita

1
De Alice Moisescu
8 nov. 2018

Barbatii jura ca le place cand o femeie isi arata interesul fata de ei. Si nu mint. Insa felul cum ii arati ca il placi este foarte important.

Daca un barbat nu simte atractie fizica, nu se va lupta pentru atentia femeii. Cat despre cea mai importanta, dar si mai putin inteleasa parte a acestei ecuatii, barbatul se simte fericit cand obtine ceva. Pentru el, a se simti realizat poate insemna sa isi faca partenera fericita, sa o ia de sotie, sa intemeieze o familie pe care sa fie capabil sa o intretina.

Care e arma ta de seductie?

Foloseste-ti magnetismul feminin natural pentru a-ti arata interesul, fara a face NIMIC. In practica, asta inseamna sa fii cu zambetul pe buze in preajma lui, sa flirtezi cu ochii, cum se spune, sa fii jucausa si receptiva la semnalele lui de atentie. E modul prin care el va deveni din ce in ce mai interesat sa-ti atraga atentia, sa te convinga sa-l strecori in programul tau aglomerat.

Cand un barbat iti vrea atentia, nu abandona totul pentru el. Nu renunta la visurile, obiectivele si pasiunile tale. Nu-l face pe barbat centrul universului tau. Barbatul potrivit oricum va muri de nerabdare sa te cucereasca. Daca barbatul renunta, atunci nu e pentru tine sau nu e momentul potrivit. Poate ar fi mai bine sa-l eliberezi.

Femeia ideala din punctul lui de vedere
1. Este stapana pe propriile emotii

Femeia la care viseaza orice barbat nu tipa si nu ridica tonul aproape niciodata, nu cunoaste agresivitatea si solutioneaza conflictele prin dialog, fara emotii puternice si insulte inutile. Este un bun ascultator si accepta orice punct de vedere, ramanand, insa, ferma in convingerile ei.

2. Zambeste

O astfel de femeie stie cat de important este in viata de zi cu zi zambetul ei. Ea te saluta cu zambet, isi ia ramas bun cu zambet si isi arata amabilitatea tot cu zambet!

3. Nu isi abandoneaza propria viata

Femeia de calitate superioara niciodata, pentru nimeni si nimic in lume nu va renunta la sine. Ea stie ca viata e doar una si fiecare ocazie ratata poate insemna o oportunitate de a fi fericita.

4. Paseste cu incredere

Femeia demna de admiratia oricarui barbat nu merge niciodata nu privirea in jos. Dimpotriva, merge cu capul sus, cu incredere si cu un mers ferm. Acest mic si nesemnificativ detaliu emana, de fapt, sentimente de mandrie si siguranta de sine.

5. Este independenta

…financiar, emotional. Femeia dorita de toti nu tolereaza sa i se incalce libertatea si nici ea nu tinde sa limiteze libertatea nimanui. Isi pretuieste prea mult independenta si o respecta si pe a altora. E o chestiune de educatie.

Foto: Shutterstock.com